Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Oxxio klantenservice kan je helpen bij stroomproblemen

Energieleverancier Oxxio is in Nederland een groot begrip met betrekking tot het leveren van energie en hebben tot sindskort ook nog voor lange tijd TV, internet en bellen aangeboden. Sinds 2021 heeft Oxxio hierbij toch de keuze gemaakt om hier niet langer mee door te gaan en volledig te richten op de markt van stroom en gas. De stroom en gas markt is namelijk een markt waar veel geld in omgaat en ook veel service voor nodig is. De oxxio klantenservice is hierdoor al een paar keer uitgeroepen tot beste klantenservice van Nederland binnen de energieleveranciermarkt. Oxxio legt hun focus op een persoonlijke en rustige aanpak per klant, zonder het gevoel te geven dat er snel weer iets verkocht wordt aan klanten. Vertrouwen is heel belangrijk bij de oxxio klantenservice.

Hoe bereik ik de oxxio klantenservice

De klantenservice van Oxxio is te bereiken via telefoon, mail of chat, waardoor je nooit bang hoeft te zijn om iemand eraan te krijgen. Door het hele land heeft Oxxio ook monteurs zitten die graag bij je langs komen om alles te checken of alles nog goed is en je zo’n optimaal energie en gas prijs te kunnen geven. Doordat ze nu de focus weer meer hebben gelegd op het leveren van energie kunnen ze ook weer beter doen waar ze goed in waren in plaats van alle kennis en mankracht te verdelen over verschillende branches.

De oxxio klantenservice is een aanrader

Natuurlijk heb je het liefste dat je niet te maken krijgt met een klantenservice van een bedrijf als je hier net lid van bent geworden, maar op het moment dat toch iets gebeurd is het fijn om te weten dat je hier geen zorgen om hoeft te maken. Door de snelle aanpak die niet te lang duurt weet je dat je goed zit op het moment dat er iets niet klopt met je stroom of anders uitgevallen is. Energie is belangrijk en zeker bij je thuis en hier staat oxxio dan ook voor om ervoor te zorgen dat er niks aan de hand is bij je huis of rondom je huis.

http://www.klantenservice.tips/telefoon-klantenservice/energieleveranciers/oxxio/