Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Beter wonen

Als je al een tijdje ergens woont dan komt er altijd een tijd dat je toe bent aan iets nieuws. Het hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn dat je je huis verkoopt en ergens anders heen gaat. Vaak kan het al zo simpel zijn om een kamer of tuin te veranderen. Dit kan op allerlei manieren je kan simpelweg de indeling veranderen van de kamer en zo een andere uitstraling creëren. Je kan er ook voor kiezen om een alles te veranderen in een kamer. Je past de meubels, accessoires en de indeling van kamer aan om ze een totaal ander gevoel in de kamer aan te passen.

Een likje verf

Als je toch al bezig bent met herindeling van een kamer of van het kopen van nieuwe meubels dan kan je de kamer ook meteen een nieuw likje verf geven. Als je het gevoel hebt dat de kamer klein is kan je kiezen voor een lichtere kleur, zodat de kamer groter oogt. Je kan ook kiezen voor een donkerdere kleur, zodat de kamer lekker knus en gezellig kan worden. Een likje verf in een kamer kan erg veel effect hebben op de ruimte en zo kan je het gevoel in een ruimte heel snel aanpassen.

Het interieur

Als je van plan bent om je interieur aan te passen is het vaak handig om je van tevoren te bedenken wat je wilt. Kijk naar de ruimte die je hebt en kijk hoe je alles ingedeeld wilt hebben. Probeer een schets te maken, zodat je de kamer voor jezelf kan visualiseren. Zo kan je ook testen wat beter past in je kamer kies je bijvoorbeeld voor een hoekbank of toch twee losse banken. Het veranderen van je interieur kan allerlei redenen hebben. Het kan simpelweg zijn dat je toe bent aan iets nieuws of omdat je meubels door slijtage toe zijn aan vernieuwing.

Fonq klantenservice

Als je inspiratie op wilt doen en je je kamer of huis wat fonq wilt geven kan je altijd op de website van fonq kijken. Wil je meer weten over een bepaald product, bestelling of een andere vraag dan kan je simpelweg contact opnemen met de fonq klantenservice. De fonq klantenservice kan je helpen met het vinden van de juiste informatie van een product, levering of het huidige assortiment van fonq. Voor je de fonq klantenservice belt kan je ook altijd kijken op de website, waar je terecht kan bij de meest gestelde vragen.

https://web-wings.nl/