Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Je werknemers en digital work instructions

Digital work instructions worden vaak gebruikt om procesbeschrijvingen centraal op te slaan en te beheren. Als je werkinstructies wilt maken voor je werknemers kan dit altijd beter digitaal. Je kan deze dan digitaal verspreiden en je werknemers kunnen dan op de computer, tablet of telefoon kijken wat er moet gebeuren. De werkinstructies zijn dan altijd up to date en als er iets veranderd is dit binnen een paar klikken gebeurd. De aanpassingen zijn dan vaak meteen op alle plaatsen in het gebouw beschikbaar. Werkinstructies kunnen jou werk en dat van je werknemers een stuk makkelijker maken. Hierdoor kan er productiever gewerkt worden en is er meer tijd voor andere dingen. Hieronder kan je meer lezen over digitale werkinstructies.

Het belang van deze digital work instructions

Digital work instructions zijn ook handig wanneer je nieuwe medewerkers snel iets moet uitleggen. Hier gaat vaak veel tijd in zitten, maar door bijvoorbeeld processen online uit te leggen kan je dit vereenvoudigen. Zo kunnen nieuwe en bestaande werknemers up-to-date blijven met de verschillende werk processen binnen het bedrijf. Je kan dan bijvoorbeeld een filmpje laten maken waarin het proces goed uitgelegd wordt. Zo weet je zeker dat je werknemers overal van op de hoogte zijn.

Het leven van een operator

Een operator is iemand die veel geld kan verdienen in een fabriek. Zij werken vaak in diensten en moeten allerlei processen in de gaten houden. Sommige processen komen vaker voor dan andere. Door een digitale werkinstructie te gebruiken kan je het leven van deze operators een stuk makkelijker maken. Ze weten dan precies wat ze moeten doen als er iets fout gaat en wat voor taken ze voor die dag hebben.

https://ezfactory.nl/en/digital-work-instructions/