Rolleiclub
Image default
Dienstverlening

Genieten op een 17e-eeuws landgoed

Heerlijk dineren met prachtig uitzicht over kleurrijke kasteeltuinen. Dat klinkt als een droom. Bij Kasteel de Vanenburg is dit werkelijkheid. Ga heerlijk in het restaurant of op het terras zitten en geniet van een heerlijk ontbijt, lunch of diner in stijl. Combineer een maaltijd in dit restaurant in Putten met een lange wandeling over het schitterende landgoed en maak de ervaring compleet.

 

Dineren in een 17e-eeuws kasteel

Zodra u het kasteel binnenwandelt waant u zich in een ander tijdperk. Het landgoed straalt alles uit wat u van een kasteel mag verwachten, maar is tegelijkertijd van alle gemakken voorzien. Neem plaats op het terras en geniet van lekkers dat vers uit deze tuin geplukt wordt. Groente, fruit en kruiden worden zoveel mogelijk uit deze eigen tuin gebruikt. Is het wat minder mooi weer? Ga dan in het romantische restaurant zitten. Bent u op zoek naar een bijzonder restaurant in Putten? Dan zit u op dit 17e-eeuwse landgoed zeker goed.

Ook bijzonder is de trouwgelegenheid in het kasteel. Het blijft een prachtige locatie waar veel mensen van dromen. Een authentiek kasteel, een mooie tuin en voldoende ruimte voor je familie en vrienden. Bekijk deze prachtige trouwlocatie in Putten

 

Ook voor kleine prinsen en prinsessen

Als volwassene heeft een kasteel al iets magisch, maar voor kinderen is het helemaal betoverend. Eten in een echt kasteel zal dan ook zeker in de smaak vallen bij de kleintjes onder ons. Spelen dat ze echte prinsen en prinsessen zijn, is altijd leuk. En op hun eigen speciale menukaart staat meer dan voldoende om hun maagjes te vullen. Maak er een onvergetelijke ervaring van.

 

Zakelijk of romantisch

Een diner in een kasteel leent zich perfect voor een romantische date, maar bij dit restaurant in Putten kunt u zich ook zeker vertonen met die belangrijke zakenrelatie. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en u bent verzekerd van een geslaagde avond. Wilt u na het eten nog even de benen strekken? Maak dan een mooie wandeling door de kasteeltuinen. Zo creëert u een onvergetelijke avond; zakelijk of privé.