Rolleiclub
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl 

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een online webshop die taartjes per post versturen die door de brievenbus geleverd worden. Brievenbusbanket.nl heeft na lang ontwikkelen heerlijk gebak ontworpen dat precies in het formaten van brievenbus doosjes past. Een brievenbus taartje heeft als groot voordeel dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven, omdat de ontvanger het pakketje niet hoeft aan te nemen van de bezorger. Dit maakt het ontvangen van een taartje per post nóg leuker en makkelijker. 

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende soorten en maten brievenbus taartjes waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u een keuze maken uit; Haagsche Hopjes Banket, Chocolade Banket, Kaneel Banket en Walnoot Sinaasappel Banket. Ook is er de mogelijkheid om in de grotere maten brievenbus doosjes verschillende soorten te combineren waardoor de ontvanger van het gebak een heerlijke proeverij heeft aan taartjes per post.

Brievenbus Cadeau 

Een brievenbus cadeau van brievenbusbanket.nl ontvanger is een unieke en prettige ervaring voor de ontvanger. Zodra de ontvanger het brievenbus doosje open maakt ziet hij of zij eerst een ansichtkaartje met de persoonlijke boodschap van de verzender. Hierna kan hij of zij genieten van een heerlijk brievenbus.

Een brievenbus cadeau versturen via brievenbusbanket.nl is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. U gaat naar de webshop, maakt een keuze uit het assortiment, voegt een persoonlijke boodschap toe en rekent gemakkelijk af via IDEAL. U kunt een brievenbus cadeau versturen voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld een verjaardags cadeau op afstand, een kraam cadeau op afstand, maar ook Valentijnsdag en Moederdag komen er snel weer aan.

Zakelijk bestellen 

Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in de zakelijke markt en zakelijke bestellingen. Vanaf 10 stuks kunt u een bestelling maken voor bijvoorbeeld zakelijke relaties of collega’s die in de huidige situatie wat extra aandacht verdienen. 

Sinds kort kunt u ook relatiegeschenken in uw eigen huisstijl bestellen. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl via de telefoon of e-mail voor meer informatie of om de vele opties te bespreken. 

https://www.brievenbusbanket.nl/