Rolleiclub
Image default
Vakantie

Een trip naar klein Curacao

Wij Nederlanders kennen het eiland Curacao als geen ander. Het prachtige Caribische eiland is een prachtige vakantie bestemming, waar je altijd naar toe kan en er is altijd iets te beleven. Curacao, Aruba en Bonaire zijn samen de ABC-eilanden en hebben heel lang onder het Nederlandse koninkrijk gestaan. Hieronder kan je meer lezen over het eiland Curacao. En nog een tip waarom je een trip naar Klein Curacao moet doen, als je het eiland bezoekt!

Wat te doen op Curacao

Curacao is het grootste eiland van de drie ABC-eilanden en is naar onze mening ook het mooiste. Op Curacao is echt van alles te doen, je kan de prachtige stranden en baaien afgaan, snorkelen of de natuur in. We hebben hieronder een aantal tips die je moet doen als je het eiland Curacao bezoekt.

  • De Grote Knip: de Grote Knip is het grootste en mooiste strand van Curacao. Dit prachtiger strand trekt jaarlijks veel bezoekers.
  • Het christoffelpark en berg: Als je de natuur in wilt moet je echt een bezoek brengen aan het christoffelpark. Hier kan je veel tropische dieren en planten vinden en bewonderen. Voel je je avontuurlijk? Dan kan je ook een poging wagen om de christoffelberg te beklimmen, hier heb je het mooist en verste uitzicht van het eiland! Tip: vertrek op tijd want het is wel een klim.
  • Flamingo’s: Curacao heeft ook een gebied waar je prachtige roze flamingo’s kan spotten. De flamingo’s zijn er niet altijd dus je moet ook een beetje geluk hebben wil je ze zien.

Extra: tripje naar klein Curacao

Klein Curacao is het kleinere broertje van Curacao. Het eilandje trekt jaarlijks honderden bezoekers. Een trip naar klein Curacao is ook een echte aanrader en het is iets wat je moet zien als je Curacao bezoekt. Het kleine rotsachtige eiland heeft een rijke geschiedenis, een oude vuurtoren en gestrande schepen.

https://curacao-trips.com/