Rolleiclub
Image default
Bedrijven

De mogelijkheden voor elektrisch roken

De elektronische sigaret staat bekend als vervanger voor de gewone sigaret en wordt vooral gebruikt door mensen die willen stoppen met roken. Er zijn dan ook genoeg elektronische sigaretten te vinden die het gevoel van een sigaret roken zo goed mogelijk na kunnen bootsen. Door ook nog eens een e-liquid met tabak maak aan te schaffen lijkt elektronisch roken erg veel op het roken van een sigaret.

Nicotine of geen nicotine?

Als je wilt stoppen met roken, maar het gevoel van roken wel erg fijn vindt dan kan een elektronische sigaret een goede uitkomst bieden. Daarnaast is het lichamelijk vaak het moeilijkst om te wennen aan het minder binnenkrijgen van nicotine. Door e-liquid te kopen met nicotine kan het proces van stoppen met roken makkelijker gemaakt worden. Zo zijn er verschillende liquids met verschillende nicotinegehaltes waardoor je je nicotine-inname langzaam kunt afbouwen. Hierdoor krijgt je lichaam niet de plotselinge shock van het stoppen met roken.

Als vervanger voor sigaretten of recreatief?

Het voornaamste gebruik van elektronische sigaretten is dus ter vervanging van gewoon roken. Toch kan de elektronische sigaret ook gebruikt worden voor recreatief gebruik. Er zijn namelijk ook sigaretten die het gevoel van een waterpijp kunnen nabootsen. Het gaat hier dus vooral om dikke, grote rookwolken met zoete smaakjes. Je kunt je e-liquid namelijk heel goed aanpassen op de ervaring die jij wilt. Zo heb je speciale smaakjes en uitvoeringen die zorgen voor een extra dikke rook en zoete smaak zodat het zo veel mogelijk lijkt op het roken van een waterpijp.

https://wizzits.com/e-liquid/