Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Slaapmaskers gebruiken voor een betere gezondheid

Een goede nachtrust verkrijgen is goed voor je hele gezondheid. Je zult namelijk meer energie ervaren de volgende dag en uitgeruster wakker worden. Met slaapmaskers zul je ook sneller in slaap komen en langer in slaap blijven. Doordat lichtprikkels tegen gehouden worden, worden jouw hersenen minder geprikkeld. Zo zul je eerder in de REM-slaap terecht komen, de fase van het slapen waarbij het meeste herstel plaatsvindt. Slaapmaskers kunnen dus een enorm voordeel opleveren.

Een goed matras helpt bij een goede slaap

Naast slaapmaskers is een goed matras wellicht nog belangrijker om een goede nachtrust te krijgen. Afhankelijk van jouw eigen persoonlijke voorkeuren, kies je voor een zacht of harder matras. Een te zacht matras is echter niet goed voor het lichaam. En een te hard matras kan weer voor spierpijn zorgen. Het is dus de kunst om de juiste balans hierin te vinden. Ook een lekker comfortabel kussen helpt bij het snel in slaap komen.

Slaapmaskers in het vliegtuig gebruiken

Veel mensen gaan met het vliegtuig op vakantie. Vooral bij verre reisbestemmingen zul je voornamelijk met het vliegtuig reizen. Tijdens zeer lange vluchten wil je vaak tot rust komen. Echter staan de lichten in het vliegtuig altijd aan en dan heb je ook nog het licht van buitenaf. Je wilt toch uitgerust op jouw vakantiebestemming aankomen. Door gebruik te maken van slaapmaskers zul je zo in slaap vallen, mits je moe genoeg bent natuurlijk. Het is een beter alternatief dan slaappillen gebruiken, daar dat ook verslavend kan werken. Voor je het weet ben je weer geland op jouw bestemming!

http://slaapmaskers.nl/