Rolleiclub
Image default
Sport

Beter in je vel zitten door te sporten bij een sportcentrum in Dordrecht

Merk jij dat je de laatste tijd wat slechter in je vel zit, en zou je dit graag willen veranderen? Kom dan naar Imbellen, dat is het allerleukste sportcentrum van Dordrecht. Jij rekent hier altijd op persoonlijke begeleiding van een personal coach zodat jij het verschil kan maken. Vind je sporten vaak saai? Daar heb je bij deze sportschool ook geen last van. Je sport hier op een gevarieerde manier waardoor jij je nooit hoeft te vervelen. Samen met jouw personal trainer werk je niet alleen conditie, techniek en kracht, maar je sport ook samen met anderen. Daarbij staan jouw persoonlijke doelen, vaardigheden en behoeftes altijd voorop.

Jouw persoonlijke begeleiding door een getrainde professional

Als jij je inschrijft bij het sportcentrum van Imbellem in Dordrecht, ontvang je eerst een intake. In dit gesprek wordt in kaart gebracht wat jouw doelen zijn en wat je huidige leefstijl is. Hierbij is aandacht voor diverse, onderliggende factoren zoals jouw stressniveau, eet- en slaappatroon, immuunsysteem en ademhaling. Vervolgens stelt jouw ervaren personal trainer een gepersonaliseerd sportschema voor je op en ontvang jij begeleide lessen. Heb jij nog weinig ervaring met sporten? Dat is bij dit sportcentrum in Dordrecht geen enkel probleem! Jouw personal trainer neemt de tijd om diverse oefeningen eerst voor te doen, zodat jij deze vervolgens zelf kunt proberen. Je ontvang dan tips over een goede houding en soepele beweging. Je merkt binnen slechts een aantal weken al dat je grote stappen zult maken met deze persoonlijke aandacht. Wanneer je wat meer bewegingen en oefeningen hebt aangeleerd, kun je deze vervolgens toepassen in groepslessen. Je kunt dan elkaar motiveren en van elkaar nieuwe dingen leren.

Neem contact op en begin aan jouw persoonlijke trainingen

Ben jij klaar voor een intake en een nieuwe impuls aan jouw sportleven? Neem dan vandaag nog contact op met de fitness professionals van het Imbellem sportcentrum in Dordrecht. Zij nemen graag de tijd om jou te leren kennen zodat zij een passend plan op kunnen stellen voor jouw begeleide lessen. Als je graag aan een specifieke blessure of vaardigheid wilt werken, kun je dit natuurlijk ook aangeven. Jouw personal trainer zorgt er dan voor dat hier voldoende tijd aan besteed wordt.