Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Een succesvolle beurs met een gehuurde stand

Ieder bedrijf dat aan een beurs deelneemt zal een beurs stand nodig hebben. In deze stand kun je bezoekers vertellen wat jouw bedrijf doet, welke producten of diensten je verkoopt en wat je voor de bezoekers kunt betekenen. Het is de bedoeling dat iedere bezoeker een goede indruk krijgt van jouw bedrijf en misschien omgezet kan worden naar een potentiële klant. De beurs stand moet er in dit geval natuurlijk wel professioneel en aantrekkelijk uitzien. Als je zelf nog niet zo veel verstand hebt van beurs stands, is beurs stands huren een goede optie.  

 

Laat zien wie jouw bedrijf is 

Met een gehuurde beurs stand kun je laten zien wie jouw bedrijf is. De beurs stand is in dit geval een soort visitekaartje van jouw bedrijf. Een beurs stand huren bij Isyfair betekent een beurs stand die perfect bij de huisstijl van jouw bedrijf aansluit. Denk hierbij aan het grafische ontwerp van de stand, de posters, de kleuren en zelfs het meubilair. Bij het huren van een beurs stand krijg je een product geleverd dat volledig naar jouw wensen is ingericht. Je hoeft enkel nog de juiste mensen in de stand neer te zetten om de beursdag tot een succes te brengen.  

 

Voor iedere beurs een andere stand 

Het voordeel van het huren van beurs stands is dat je de stands perfect op iedere beurs aan kunt sluiten. De ene beurs trekt misschien een jongere doelgroep aan en de andere beurs is juist gericht aan een oudere doelgroep. Hierdoor is het belangrijk dat jouw stand de doelgroep wel aanspreekt. Verder kan het thema van een beurs ook erg verschillend zijn, waardoor de stand aangekleed moet worden volgens een bepaald thema. Door het huren van een stand in plaats van het kopen is het makkelijker om voor een ander ontwerp, een andere indeling of een andere kleur te gaan.