Rolleiclub
Image default
Auto's en Motoren

Auto nooit meer kwijt

Je herkent het vast wel. Je parkeert even snel middenin de stad en loopt verder naar de bestemming. Eenmaal op de terugweg naar de auto kun je de auto niet meer vinden. Waar stond de auto nou geparkeerd? Het is een probleem waar iedereen wel een keer tegenaan loopt. Speciaal hiervoor hebben we vier tips waarmee je de geparkeerde auto nooit meer kwijt bent en altijd snel terugvindt.

 

Locatie opslaan in een app

Er zijn verschillende apps waarmee je na het parkeren kunt instellen waar de auto is geparkeerd. Voor Android en iOS zijn er apps die gebruik maken van GPS. Nadat je de auto hebt geparkeerd, stel je via GPS vast waar je op dat moment bent. De app onthoud de locatie, zodat de auto later weer eenvoudig teruggevonden kan worden.

 

Auto tracker

Met behulp van een auto tracker in de auto, raakt u de auto nooit meer kwijt. Niet alleen met parkeren, maar bijvoorbeeld ook wanneer de auto is gestolen. In de auto wordt een GPS tracker geïnstalleerd. Via GPS meet de auto tracker locaties en verstuurt de gegevens naar een online account en smartphone app. Hier ziet u altijd de recente locatie van de GPS tracker in de auto.

 

Onthoud kenmerken

Zijn er opmerkelijke objecten in de omgeving die u heeft gezien nadat u geparkeerd heeft? Zeker wanneer u een lange route na het uitstappen heeft afgelegd, is het handig om kenmerken in de omgeving te onthouden. Bent u bijvoorbeeld rechtsaf gegaan bij dat mooie standbeeld of bij de lange rij met winkelwagens? Zulke objecten helpen om de route zo snel mogelijk terug te vinden.

 

Parkeer dichtbij een opvallend punt

Parkeer bij een punt dat gemakkelijk te herkennen is. Bijvoorbeeld een boom, lantaarnpaal of verkeersbord. Staat u geparkeerd in een parkeergarage? Kijk dan goed naar het nummer van de verdieping en eventueel welk nummer op de borden/palen staat aangegeven.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/