Rolleiclub
Image default
Auto's en Motoren

Detailing Perfectioneren: Uw Auto als Nieuw met Ziebart Nederland

Onze missie: De beste auto-ervaring voor u. Dat is wat Ziebart Nederland belooft en realiseert elke keer wanneer uw auto onder onze zorg is. De glimlach die we op het gezicht van onze klanten zien als ze hun auto terugkrijgen, is de beloning die ons drijft.

Vakmanschap en Kwaliteit

Ziebart Nederland is niet zomaar een detailing bedrijf; we zijn wereldleiders met meer dan 60 jaar ervaring en aanwezig in meer dan 1200 locaties wereldwijd. We werken met vakmensen die hun ambacht begrijpen en er liefde voor hebben. Onze professionals worden voortdurend bijgeschoold over de nieuwste technieken en producten om u de allerbeste service te bieden.

De Diensten

Van personenwagens tot vrachtwagens en SUV’s, bij Ziebart Nederland heeft elk voertuig de kans om weer te schitteren. Onze services gaan verder dan de basis en omvatten:

  • Coatings en Waxen: Uw voertuig beschermen en glimmen is onze expertise. We bieden diverse coatings die niet alleen glans geven maar ook beschermen tegen chemische stoffen en andere schadelijke elementen.
  • Polijsten: Ons polijsten is meer dan een oppervlakkige behandeling. Het is een kunst die we met uiterste precisie uitvoeren om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien.
  • Interieurverzorging: Het interieur van uw voertuig verdient evenveel zorg als de buitenkant. We bieden complete interieurverzorging die zelfs de meest onbereikbare plekken bereikt.
  • PPF (Paint Protection Film): Onze levenslange hernieuwbare garantie op PPF beschermt uw auto tegen krassen, vuil, en roest, en zorgt ervoor dat uw voertuig er altijd perfect uitziet.

Franchising bij Ziebart

Ben je een ervaren detailer en wil je de volgende stap in je carrière zetten? Ziebart is op zoek naar gedreven professionals om onze franchise te versterken. We bieden uitgebreide ondersteuning, inclusief een bedrijfsontwikkelingsplan, training en marketing, om uw omzet te verhogen en u deel te maken van ons toonaangevende detailing bedrijf.

Waarom Ziebart de Perfecte Match is voor Uw Auto

Bij Ziebart Nederland streven we ernaar om u meer dan een service te bieden; we bieden een beleving. Het gevoel van trots als u uw auto als nieuw ophaalt, is wat ons motiveert. Onze focus op kwaliteit, beleving en garantie maakt ons dé plek om uw voertuig in perfecte staat te krijgen en te houden.

Mogen wij u blij maken? Neem contact met ons op en ervaar zelf de uitzonderlijke zorg en vakmanschap die Ziebart Nederland biedt.

 

https://ziebartnederland.nl/