Rolleiclub
Image default
Bedrijven

5 soorten meest verkochte kerstverlichting

It’s beginning to look a lot like Christmas, everywhere you go…

De kerstperiode staat alweer bijna voor de deur. Om precies te zijn nog 25 dagen vanaf het schrijven van deze blog. Tijdens deze feestdagen versier jij je huis en tuin natuurlijk helemaal. Je wilt zo een gezellig mogelijke sfeer en dat doe je door te versieren! Binnen versieren is vaak makkelijker en vanzelfsprekender dan buiten. Daar komen er dus redelijk wat vragen bij kijken. In deze blog lees je alles over de 5 meest verkochte soorten kerstverlichting voor binnen én voor buiten!

 

Boomverlichting

Boomverlichting heeft vrijwel iedereen in huis die een liefhebber van kerst is. Maar je kent het jaarlijks terugkerende probleem vast wel. Je bent de kerstboom aan het opzetten en je test de lampjes van het jaar daarvoor, maar helaas zijn die kapot.Lampjes zijn natuurlijk onmisbaar in de boom. Ze zijn er in verschillende kleuren licht en lengtes. Warm wit, ijzig blauw, multicolor, 2 meter, 5 meter of zelfs 10 meter. Kijk welke soort lampjes het beste bij jou en je boom passen!

 

IJspegelverlichting

Zoek je kerstverlichting voor aan de gevel?IJspegel verlichting is de perfecte oplossing! Hierin maken we onderscheid tussen twee verschillende sets. De start sets en de verleng sets. Bij de start sets zit er standaard een aansluitkabel voor het stopcontact bij en bij de verleng sets zit deze niet. Het verlengstuk is gelukkig wel weer gemakkelijk aan te sluiten op de start sets. Zorg er dus voor dat er een stopcontact in de buurt zit van waar je de ijspegel verlichting op wilt hangen, want uiteindelijk heb je altijd een stopcontact nodig om de verlichting te laten schitteren aan je gevel!

 

Lichtgordijnen

Pak je dit jaar uit met verlichting? Naast ijspegelverlichting zijn er ook lichtgordijnen. Deze soort kerstverlichting is op ledverlichting en in warm wit en ijzig blauw verkrijgbaar. Welke kleur vind jij het mooist? Lichtgordijnen zijn net wat voller en langer dan de ijspegel verlichting en kunnen voor binnen én buiten gebruikt worden!

 

Netverlichting

Een iets minder bekende soort van verlichting, maar zeker niet een minder leuke, is netverlichting. Plaats het heel eenvoudig om je boom of struik óf tegen een wand en je hebt gelijk al heel veel sfeer gecreëerd! Handig om te weten is dat deze soort kerstverlichting volledig waterbestendig is. Wel zo handig als het regent of sneeuwt.

 

Kerstverlichting buiten

Last but not least is de kerstverlichting voor buiten. Eigenlijk kunnen alle bovenstaande soorten kerstverlichting zowel voor binnen als voor buiten gebruikt worden. Versier bijvoorbeeld je kerstboom buiten met boomverlichting, je gevel met ijspegel verlichting en hang aan een wand of voor de entree een lichtgordijn of netverlichting! Of je nou gaat voor een subtiele versiering of je pakt helemaal uit, voor ieder wat wils!

 

Psst… Wij hebben nog meer soorten kerstverlichting. Voor al onze soorten kerstverlichting neem een kijkje op onze website:www.kerstverlichting.nl