Rolleiclub
Image default
Zorg

De voordelen van deze woonzorg in Groningen met zorg op maat

Een goede woonzorg in Groningen moet aan veel eisen voldoen. Het is namelijk erg belangrijk dat u comfortabel kunt leven, de juiste zorg krijgt en dat u zich op uw plek voelt. De woonzorg in Groningen van Leyhoeve Exploitatie biedt prachtige zelfstandige appartementen en zorgsuites met veel faciliteiten en een gezellige sfeer. Hier kunt u rustig oud worden en nog steeds blijven genieten van het leven. Dit zijn de belangrijkste voordelen van deze woonzorg in Groningen

Een woning die bij u past

Deze woonzorg in Groningen heeft verschillende soorten appartementen. Zo zijn er zelfstandige appartementen waar u kunt wonen bij een lichte zorgvraag. In deze appartementen is thuiszorg bijvoorbeeld wel mogelijk. Ook zijn er speciale zorgsuites waar u specialistische zorg ontvangt. In deze woningen krijgt u een privé suite en deelt u een gezellige huiskamer met andere bewoners. In deze suites ontvangt u de zorg die u nodig heeft door een ervaren en specialistisch team. Voor iedere zorgvraag is er een juiste woning te vinden.

Een gezellige sfeer en sociale contacten

In een woonzorg draait het niet de hele dag om zorg. Het is namelijk ook belangrijk dat u van het leven kunt blijven genieten. Daarom zijn er de hele dag door huiskamer vaders en moeders in de huiskamers te vinden. Deze begeleiden de bewoners bij verschillende activiteiten en houden alles in de gaten. U kunt eenvoudig contact vinden met andere bewoners die in dezelfde situatie zitten als u. Hierdoor voelt u zich nooit meer afgezonderd. Er zijn genoeg faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, zelfs wanneer u minder goed ter been bent.

Samen met uw partner

Wilt u samen met uw partner blijven wonen, maar heeft u wel speciale zorg nodig? dat is bij Leyhoeve Exploitatie ook mogelijk. U kunt samen in een appartement of zorgsuite verblijven en u ontvangt beide ook de zorg die u nodig heeft.

https://www.leyhoeve.nl/