Rolleiclub
Image default
Mobiliteit

Welke rollator past het beste bij je?

Er zijn veel verschillende rollators van Rollz daarom kan je zelf je eigen rollator in elkaar stellen. De rollators zijn in alle verschillende soorten en maten precies wat bij jou hoort wordt bekeken door de mensen die er werken en door jezelf. Rollz geeft je ook advies om je te helpen om de beste rollator te kopen,halen en kiezen. De rollators zijn zo gemaakt dat het heel licht is en makkelijk mee te nemen is door de gebruiker van de rollator. Je kan een rollator halen waar je op kan zitten, een rollator waar je veel boodschappen/spullen in kan doen en een rollator met een hele handvat zodat je het als een rugleuning kan gebruiken.

Voor iedereen

De rollators van Rollz zijn voor iedereen die het wilt hebben ze zijn niet al te duur en ze zijn op elke maat voor iedereen dat niemand het niet kan gebruiken. De rollators zijn voor mensen die last hebben met lopen of helemaal niet meer kunnen lopen. Rollz helpt mensen om hen te laten revalideren. Dat betekent dat ze aan het herstellen zijn misschien wel van een ongeluk, een ziekte in hun been of iets anders. Rollz heeft mooie designs zodat het er heel mooi uit gaat zien als je ermee gaat lopen.

Overal en waar dan ook

Met de rollz rollators kan je overal naartoe gaan waar je ook naartoe wilt gaan wat je als eerst niet kon. Via de rollators kan je door de modder heen op een berg klimmen en nog veel meer. Je bent vrij met een rollator ook ben je even moe dan kan je de rollator vast zetten en op de rollator gaan zitten als je wilt. De rollator zijn gemakkelijk om op te zitten en in te klappen. 

 

Gerelateerde artikelen

Rollz, waarom kiezen steeds meer ouderen voor deze rollators