Rolleiclub
Image default
Dienstverlening

Bedrijfsmakelaars helpen uw bedrijf fysiek groeien

Bij vastgoed denken we al snel aan huizen, appartementen en oude panden. Maar ook bedrijfspanden, horecapanden, bouwgrond met een corporaat bestemmingsplan vallen onder vastgoed. Bedrijven, groot en klein, zijn constant op zoek naar een pand dat past bij hun behoeften. Of het nu een werkplek is voor een zzp’er of een extra kantoorpand voor een multinational. Huren en kopen is hierbij beiden mogelijk. Bedrijfsmakelaars helpen je bij het vinden van de juiste bedrijfsruimtes en bij het verkopen van huidige panden. Zo helpen zij je bedrijf of organisatie fysiek groeien.

 

Bedrijfsmakelaars, dit kunnen zij voor je betekenen

Bedrijfsmakelaars helpen bij het vinden van een passend bedrijfspand voor elke organisatie. Of dit nu gaat om een praktijkruimte voor een osteopaat, of een kantoorpand voor een startende ondernemer. Het kan ingewikkeld zijn om de juiste kantoorplek te vinden, aangezien ze vaak niet open en bloot te koop staan en je ook geen zin hebt om eindeloos kantoorpanden te bezoeken. Goede bedrijfsmakelaars helpen dan ook graag bij het vinden van een dergelijk kantoor. Gedurende het hele proces van ver- en aankoop word je begeleid door een professionele makelaar.

 

Lokale kracht, maar toch een nationale reikwijdte

Sterke lokale bedrijfsmakelaars hebben vaak veel te bieden. Ze hebben een goed beeld van de markt en hebben vaak een groot netwerk opgebouwd dat de aan- of verkoop kan versnellen. Echter hebben sterke lokale makelaars met locaties centraal in het land vaak een grote reikwijdte. Hierbij kunnen zij je niet alleen op lokaal, maar ook op regionaal of nationaal niveau begeleiden. Zo ben je altijd zeker van een professionele afhandeling van aankoop en verkoop.

 

Nieuwbouw of liever een bestaand pand kopen?

Een goede makelaar heeft vaak goed zicht op zowel nieuwbouwprojecten als leegstaande gebouwen. Hierdoor kunnen zij je op tijd tippen over bijvoorbeeld een nieuwbouwproject dat perfect aansluit op jouw wensen als organisatie. Maar ook reeds bestaande panden, die je anders nooit gevonden had, kunnen door een makelaar aan je worden getipt. Daarom is kiezen voor een goede lokale makelaar altijd een goede keuze.