Rolleiclub
Image default
Dienstverlening

Zand, grond en grind bestellen in Rotterdam

Bent u op zoek naar een leverancier die in de omgeving van Rotterdam een big bag zand kan leveren? Dan moet u bij C Heuvelman & Zn BV zijn. Dit bedrijf uit Krimpen aan den IJssel biedt een groot assortiment met diverse zand-, grind- en grondsoorten. Echter levert dit bedrijf niet alleen deze bouwgrondstoffen. U kiest ook voor dit bedrijf voor het wegen van voertuigen met een weegbrug en het laten afvoeren van puin, groenafval en grond. U bent verzekerd van een goede service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bent u op zoek naar een loods om te huren als bedrijfspand of voor extra opslagruimte? Ook dan benadert u deze specialist.

Al uw bouwgrondstoffen bestelt u bij deze leverancier

Het bedrijf uit Rotterdam is sinds 1919 werkzaam in de sector en heeft veel ervaring met het leveren van zand en andere producten. Daarom laat u deze specialist uw bouwgrondstoffen leveren voor iedere (tuin-)verbouwing. Bent u klaar met verbouwen en wilt u de overige bouwgrondstoffen laten afvoeren? Ook dan bent u hier op de juiste plaats. Het bedrijf haalt op de afgesproken tijd de grond op locatie op en voert dit af naar hun depot. Daar wordt de grond gekeurd en eventueel hergebruikt, zodat er geen verspilling plaatsvindt.

Ontdek het volledige aanbod in de webshop

Wilt u graag zand, grond of grind bestellen bij een bedrijf in Rotterdam? Of bent u klaar met verbouwen en wilt u grond laten afvoeren door deze specialisten? Bekijk de website www.heuvelman-zand.nl en maak een keuze uit het grote assortiment. Neem contact op met de leverancier om een afspraak te maken om het puin of groenafval bij u op locatie op te komen halen. Wilt u online een bestelling plaatsen? Als u dit voor 17.00 uur op werkdagen doet, ontvangt u de bestelling al de volgende dag bij u thuis.