Rolleiclub
Image default
Vervoer en transport

Wil je een tweedehands scooter of motor kopen?

Als jij een scooter of een motor wilt kopen bij een ervaren en professionele scooter- en motorhandelaar, zit je goed bij Jan Poppe Motoparts. De medewerkers van dit bedrijf helpen je namelijk graag bij het uitzoeken van een voertuig dat geschikt is voor jou. De keuze van het voertuig hangt namelijk af van de reden waarvoor je de scooter wilt gebruiken. Heb je de scooter nodig voor in het woon-werkverkeer of wil je juist heerlijk tourritjes maken? Ook voor motorkleding en helmen, die je beschermen tijdens een val, kun je bij dit bedrijf in Serooskerke terecht. Zij verkopen diverse type helmen waar je uit kunt kiezen. Bovendien heb je qua motorkleding de keuze uit meerdere kleuren, modellen en designs.

Reparaties en onderhoud

Je kunt bij dit bedrijf zowel jouw nieuwe scooter kopen in Serooskerke, als jouw voertuig laten onderhouden en repareren. Van een goed onderhouden scooter heb je het langste plezier. De monteurs van dit bedrijf zorgen ervoor dat jouw scooter na het onderhoud weer zo goed als nieuw is. Je kunt bovendien altijd langskomen in de werkplaats als de monteurs bezig zijn met jouw voertuig als onderdeel van hun persoonlijke benadering. Is uw scooter kapot gegaan? Ook dan kun je hier terecht. Met de vakkundige en betaalbare reparatie van de monteurs van Jan Poppe Motoparts ben je snel weer op weg.

Bekijk het aanbod online

Ga jij een nieuwe of een tweedehands scooter kopen? Dan kun je twee dingen doen. Als eerste is het mogelijk om langs te komen bij dit bedrijf in Serooskerke. Vraag de medewerkers om advies, zodat je een gegronde beslissing maakt. Als tweede bekijk je het aanbod aan scooters en motoren van merken als MASH en Kymco online. Je leest online de specificaties van elk voertuig, maar het is ook mogelijk om vragen te stellen als je contact opneemt met de medewerkers van dit bedrijf via hun contactgegevens.