Rolleiclub
Image default
Verbouwen

Tijd voor vernieuwing: nieuwe locatie en dus verhuizen!

De wereldwijde ontwikkelingen rond de pandemie zullen de komende tijd wat minder naar de voorgrond treden. De huizenmarkt staat op zijn kop, we kunnen weer in beweging komen en dat zien we steeds meer in de verhuismarkt. Een ieder heeft het nu anderhalf jaar tot twee jaar volgehouden in het huis. Er is veel geklust, gewoond en beleefd en wat merkbaar is, is dat mensen nu tijd en ruimte hebben voor een nieuwe woning of weer een zakelijke nieuwe werkomgeving creëren. Voor al deze goede ideeën kan de verhuisservice van Van Gastel een goede hulp zijn. Dit prettige verhuisbedrijf in Bergen op zoom maakt uw verhuizing tot een grote opluchting..

Diverse aanvullende diensten voor het beste gemak

Door de jarenlange ervaring heeft van Gastel verhuizingen een aantal aanvullende diensten ontwikkeld die goed van pas kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan de keuze tussen particulieren versus zakelijke verhuizingen, boedelruiming, verhuur en verkoop materiaal, opslag en speciale projecten. Met drie strategische opslag locaties zit er altijd een locatie bij die geschikt is voor de opslag van spullen of de inboedel. De opslag in Bergen op Zoom is ideaal voor zowel grote als kleine spullen. Onze erkende verhuizers zullen altijd de locatie gebruiken het beste past bij uw wens. Velen maken ook gebruik van de opslag in Roosendaal. Ook de opslag in Etten-Leur is van hoge kwaliteit en praktisch van gebruik! Uw waardevolle spullen zijn in elke opslag in een beveiligde en centraal verwarmde loods in goede en veilige handen.

Voor ieder wat wils

Met welke vraag u ook loopt, een grote verhuizing of juist klein, opslag van kantoormeubelen of een complete inboedel, bij van Gastel verhuizingen worden uw spullen met vakmanschap verpakt en verhuisd en wanneer nodig veilig bewaakt in een unieke houten opslag. Door de jarenlange ervaring krijgt u advies op maat van onze vakkundige verhuizers. Samengevat: uw vraag én spullen zijn in bij van Gastel Verhuizingen in de juiste handen!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/