Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Schone omgeving Westland

Voor gevelreiniging Westland kunt u het beste een specialist bellen. De buitenmuur is vaak het eerste aanzicht en heeft, mede door de grote oppervlakte, veel te verduren. Weersomstandigheden en dingen als schimmels en bacteriën kunnen de muren aantasten en de stevigheid verminderen. Het zou het beste zijn om het huis één of twee keer per jaar schoon te laten maken. Bij het schoonmaken wordt ook meteen gekeken of er onderliggende schades zijn aan de gevel voordat het grote problemen kunnen worden.

 

Maar waarom?

De gevels van een huis zijn naast de daken de onderdelen van een huis die het meest te verduren hebben. Het is belangrijk dat dit goed wordt bijgehouden om schade en permanente verkleuringen te voorkomen. Het beste is om een specialist het werk te laten doen, aangezien deze het beste weet wat goed is voor de soort muur en hoe vuil weg te krijgen is. Als de gevel te erg beschadigd raakt kunnen er vochtproblemen ontstaan, zowel door omstandigheden als een verkeerde behandeling.

Na een reiniging kunt u er ook voor kiezen om de gevel te impregneren, zodat deze voor een langere periode beschermt is en schoner blijft.

 

Verschillende technieken

Niet elke techniek zal gebruikt kunnen worden in elke situatie en op elk mater.

Zandstralen is vaak de goedkopere, duurzamere manier van schoonmaken wat hardnekkig vuil verwijdert. Kleine zandkorrels worden met een hoge druk op de gevel gespoten, wat vuil weg schaaft.

Een andere optie is vochtstralen, waarbij een combinatie van water en zand of kalk tegen de muur wordt gespoten. Dit is een zachtere oplossing dan zandstralen.

De meest gebruikte techniek is nevelstralen. Dit is een zachtere techniek die ook op kwetsbare muren gebruikt kan worden. Water wordt door een kleinere spuitmond gespoten, wat dit precies maakt.