Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Palletkussens gebruiken voor je tuin weer flair te geven

Je hebt er al een jaar op gewacht en eindelijk is het zover, de zon is weer lekker gaan schijnen! Dit betekent lekker veel buiten zijn en heerlijk zonnen in de tuin. Af en toe is het ook wel lekker om even iets te ondernemen tijdens dit weer zoals een boek lezen of even een aflevering afkijken buiten op Netflix. Wel komt het niet goed uit dat je nog steeds geen loungeset buiten hebt staan, waardoor alsnog op vrij slechte stoelen buiten moet zitten. Hier is wel een relatief makkelijk oplossing voor die pas de laatste jaren veel populairder is geworden. We leggen je in deze blog uit hoe je palletkussens kunt gebruiken om je eigen lounge set te creëren.

Het voordeel van palletkussens

Op het moment dat je een paar pallets plaatst in je tuin ziet dit nog niet geweldig uit om te gebruiken als bank. Online zijn hiervoor heel veel verschillende kussens te vinden met de perfecte maten om deze palletkussens te bevestigen op de pallets. Hierdoor heb je op een snelle en originele manier een eigen loungebank gemaakt die ook nog lekker zit.

De kosten van palletkussens

Nu klinkt dit allemaal wel zo goed dat je zou zeggen van waar zit de aap, waardoor het tegenvalt maar deze gaat niet komen. De kosten van palletkussens vallen namelijk reuze mee en beginnen al vanaf 40 euro per stuk. Natuurlijk heb je veel verschillende prijzen om rekening mee te houden, maar op het moment dat je hier niet teveel aan uit wilt geven ben je al voor 40 euro klaar. Een aanrader voor aankomende zomer dus!

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-kussens/