Rolleiclub
Image default
Geschenken

U kunt urnen kopen voor de as van uw dierbare

Als een dierbare overlijd dan ontstaat er een moeilijke tijd voor jou, je familie en vrienden. Je gaat door een periode van rouw. Als de overledene wordt gecremeerd, is de beste manier om de as van de overledene op een geschikte plaats op te slaan. Dit kan natuurlijk op veel verschillende manieren worden gedaan. Een urn kopen is een van deze mogelijkheden.

Verschillende vormen en maten bij urnen kopen

Je kunt urnen in verschillende soorten en maten kopen. Op deze manier kan je altijd kiezen wat het beste bij de overledene past. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld een kleine subtiele urn die je het liefst ergens opbergt of je maakt de keuze om een mooie sierlijke urn te kopen en deze in het zicht zetten. Urnen kopen is natuurlijk een persoonlijk gebaar, daarom zijn er verschillende soorten en maten. Zo kan je altijd een urn kiezen die bij jou wensen past.

Andere opties om as te bewaren

As kan je op verschillende manieren bewaren of in iets verwerken. Zoals beschreven in deze korte blog kun je een kiezen om urnen kopen, maar je kan de as ook gebruiken of laten verwerken in bijvoorbeeld sieraden of kunstwerken. Als je er voor kiest om het as in een juweel te bewaren, kun je altijd je dierbaren meenemen. Voor sommige mensen is dit misschien te veel. Dan is het omgaan met as in het kunstwerk ook een goede keuze. Dit kunstwerk is een prachtig symbool van eerbetoon aan uw overleden dierbaren. Zorg ervoor dat je kiest wat jij leuk vindt. Iedereen gaat anders om met het overlijden van een dierbare, wat natuurlijk heel begrijpelijk en goed is.

https://www.nan-design.nl/urnen-kopen/