Rolleiclub
Image default
Tuin en buitenleven

Met grasmengsel terug naar de veehouderij

Met het kruidenrijke grasmengsel van Pure Graze gaat u terug naar de basis van de veehouderij. Bij deze specialist profiteert u van lagere kosten doordat zij maximaal samenwerken met de natuur. Deze experts zijn ontstaan als familiebedrijf die de kruidenrijke graslandmengsels Saladebuffet en het natuur- inclusieve bedrijfssysteem PG NxT-STEP® Farming heeft ontwikkeld. Deze familie is op zoek gegaan naar de goedkoopste manier van melk produceren. Hieruit zijn de kruidenrijke graslandmengsels uitgegroeid. U profiteert bij hen van zeker 30 jaar ervaring. Pure Graze NxT-STEP® Farming is een bedrijfssysteem dat natuur-inclusief is, gebaseerd op holistisch landbouw. Door volledige toepassing wordt het grootste bedrijfsresultaat geboekt.

Meer over het bedrijf

Pure Graze NxT-STEP® Farming De oprichters van dit bedrijf hebben de Graze NxT-STEP® Farming zelf ontwikkeld, getest en toegepast op hun melkveebedrijf. Dit systeem is door vele verschillende bedrijven gebruikt in Noordwest-Europa. Zij hebben een saladebuffet volledig productief uit een kruidenrijk grasmengsel uit de veehouderij, bestaande uit 20 grassen, klavers en kruiden. Dit is de oplossing wanneer u de kosten voor kunstmest en krachtvoer wilt verlagen. Een saladebuffet zorgt ervoor dat een ondernemer zelf groenvoer met een hoog eiwitgehalte kan produceren om de kosten in grote mate te laten dalen. Daarnaast kunt u bij deze specialist terecht voor het bestellen van kruiden zaaizaad. Het is handig om cichorei en smalle weegbree zaaizaad aan te schaffen om wanneer u uw vee uitstekende voeding wilt bieden.

Bestel gemakkelijk zaaizaad

Doordat u in het grasland zaait, wordt de biodiversiteit in de wei verhoogt. De diepgewortelde planten zorgen dat de kwaliteit van de bodem en de droogte resistentie wordt verbeterd. Hiermee verhoogt u de gezondheid van vee en de bodemgezondheid. Bezoek de website van deze specialist wanneer u meer informatie wenst over het grasmengsel van de veehouderij of andere soorten dienstverlening. Hier vindt u ook contactgegevens wanneer u een van de medewerkers wenst te spreken.