Rolleiclub
Image default
Electronica en Computers

Met een refurbished laptop bent u milieuvriendelijk bezig

Wilt u een nieuwe laptop kopen en bent u zich nu aan het oriënteren? Denkt u dan ook eens een refurbished laptop. Zo’n laptop is gecontroleerd, gerenoveerd en schoongemaakt. Hierdoor werkt hij nog zo goed als een nieuw exemplaar. Meestal is een refurbished laptop al eens gebruikt, maar dat is niet altijd het geval. Laptops kunnen namelijk om verschillende redenen retour gestuurd worden. Bijvoorbeeld door een overschot of inruilprogramma. Wat de reden van de retourzending ook is; u krijgt gegarandeerd een goed werkende laptop. Bovendien is een refurbished laptop aanschaffen ook nog eens beter voor het milieu dan een nieuwe kopen. Er hoeft zo immers geen nieuw exemplaar gemaakt te worden, wat materiaal- en energiebesparing oplevert. Zo bent u met uw aankoop nog groen bezig ook!

Ook een refurbished gaming laptop aanschaffen is mogelijk

Als u op zoek bent naar een refurbished laptop, bekijk dan eens het uitgebreide assortiment van Mr-at. Het aanbod van deze aanbieder bestaat uit modellen van verschillende kwaliteitsmerken en met uiteenlopende eigenschappen. Stel uzelf de volgende vragen als u een laptop wilt aanschaffen voor het gamen:

  • Wilt u gamen in full hd of in 4K-resolutie?
  • Wat voor soort games speelt u voornamelijk?
  • Welke verversingssnelheid heeft uw beeldscherm nodig?
  • Welke videokaart heeft u nodig om uw favoriete spellen te spelen?

De vraag met betrekking tot de videokaart is het belangrijkst. Als de grafische kaart in uw huidige laptop een bepaalde game niet aankan, is het belangrijk dat u bij de aankoop van een refurbished laptop erop let dat zijn videokaart wel toereikend is.

U heeft uw laptop snel in huis

Als u een laptop koopt bij Mr-at, bent u verzekerd van een snelle levering. De laptops van dit bedrijf zijn namelijk altijd uit voorraad leverbaar. Bestel vandaag nog uw nieuwe refurbished laptop en dan heeft u deze de volgende werkdag al in huis! Zo kunt u snel gaan werken of gamen met uw nieuwe laptop.