Rolleiclub
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een medewerkerstevredenheidonderzoek uitvoeren bij je bedrijf

Met de kennis van Solkie kun je een deskundig werknemerstevredenheidsonderzoek of medewerkerstevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. Dankzij deze vragenlijst kun je snel en eenvoudig data verzamelen van al je medewerkers. Vooral als je binnen de HR van je bedrijf werkt, is het belangrijk dat je beschikt over dergelijke informatie. Je wilt natuurlijk je werknemers zo tevreden mogelijk houden. Het is namelijk zo dat gemotiveerde medewerkers harder werken en dat zie je meteen terug in de cijfers. Het onderzoek dat dit bedrijf voor je uitvoert, doen ze op een toegankelijke manier. Wacht dus niet langer en wees iedereen een stapje voor. Kies voor een medewerkerstevredenheidsonderzoek of een werknemerstevredenheidsonderzoek van Solkie.

Dit onderzoek kun je gemakkelijk uit laten voeren

Het medewerkerstevredenheidsonderzoek of werknemerstevredenheidsonderzoek van Solkie uit Leusden neemt hooguit maar vijf minuten in beslag. Je medewerkers krijgen een enquête en kunnen deze eenvoudig op de telefoon of computer in vullen. De digitale omgeving is zo vorm gegeven dat het uitvoeren van dit onderzoek erg aantrekkelijk is dan eentje op papier. Deze vragenlijst beschikt namelijk over de aanwezige gamificatie. Dit is in de vorm van filmpjes, maar ook animaties mogen niet ontbreken. Door dat de vragenlijst online is deze zeer betrouwbar. Daarnaast kun je de resultaten eenvoudig zelf bekijken in de digitale omgeving van deze specialist.

Vraag een gratis demo aan!

Zou je graag een medewerkerstevredensheidonderzoek of een werknemerstevredenheidsonderzoek uit laten voeren? Maak dan kennis met de digitale omgeving van Solkie. Dit bedrijf biedt je de mogelijk om een gratis demo aan te vragen. Zo kun je zelf alle voordelen van de vragenlijst ervaren. Ga je het liefst meteen aan de slag? Kies er dan voor om meteen een offerte aan te vragen bij dit deskundige bedrijf. De experts van dit bedrijf vertellen je graag meer over hun diensten en hoe deze kunnen worden ingezet bij een onderzoek naar de tevredenheid van je medewerkers. De contactgegevens vind je op de website van deze specialist.