Rolleiclub
Image default
Bedrijven

IT’er worden zonder IT achtergrond

Betaalde opleiding met baangarantie? Wil je studeren combineren met werken? Je kunt bij ons aan een traineeship IT beginnen zonder vooropleiding of studieachtergrond in de IT. Je People Manager is gedurende het hele traineeship aanwezig voor coaching, je werkt aan je professionele en persoonlijke doelen en wordt in no-time een expert op het gebied van IT!

Traineeships zijn een unieke kans om waardevolle praktijkervaring op te doen in een innovatieve en dynamische omgeving. Je traineeship start vanaf dag één, waarbij je opdrachten aanneemt van verschillende bedrijfsafdelingen, terwijl je voltijds studeert. Je uitdagingen weerspiegelen de zakelijke behoeften van het moment, terwijl je samenwerkt met ervaren professionals, je vaardigheden verbreedt en je kennis vergroot. En daar houdt het niet op. Aan het eind van je tweede jaar krijg je al snel toegang tot specialisatiecursussen die je studie afstemmen op specifieke taken op het gebied van projectmanagement, offshore-ondersteuning enzovoort.

Het Traineeship programma voorziet je van een individueel ontwikkelingsplan en coaching door teamleden en technische experts. Je hebt nauw contact met je People Manager, zoals Bijk. Door te werken aan opdrachten binnen een specifiek IT-project, leer je over verschillende IT-oplossingen en frameworks zoals Microsoft, Java of Linux. Je ontdekt wat het betekent om in een team te werken en agile principes zoals continue feedback en de retrospective te beleven. De opdrachten geven je ook inzicht in carrièremogelijkheden binnen het bedrijf.

Je kiest je eerste opdracht op basis van de vakken die je hebt gevolgd. Je krijgt de kans om dagelijks met klanten te werken aan projecten op het gebied van e-commerce, websitebeheer, IT-infrastructuur en cloud computing. Het ontwikkelen van reclamecampagnes voor nieuwe producten/diensten of aanbiedingen zijn andere uitdagende taken die door ons traineeship programma worden uitgevoerd.

Niet overtuigd? Check dan onze andere traineeships!

 

https://www.talent-pro.com/blog/tips-en-tricks/opleiding-met-baangarantie-en-baan-met-opleidingsgarantie/