Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed bij deze specialist heeft vele voordelen

Geld investeren is altijd een grote stap. U wilt immers zeker zijn dat uw investering iets kan opleveren en dat de risico’s niet te hoog zijn. Uw geld investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed biedt enorm veel voordelen. Zo is het in de eerste plaats enorm veilig. Daarnaast is het ook winstgevend. Ten slotte is investeren in vastgoed bij dit bedrijf ook nog eens erg gemakkelijk. Lees verder en ontdek het zelf!

Geniet van allerlei voordelen

Geld investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed is veilig omdat u kiest voor een enorm sterk merk. Ze zijn marktleider binnen Europa wat lokaal toerisme betreft en hebben al meer dan 50 jaar lang ervaring. Ze beschikken bovendien over dubbele vakkennis doordat ze zowel in vastgoed als in toerisme gespecialiseerd zijn. Daarnaast is uw investering winstgevend. U koopt een huisje bij een van de meest bezochte vakantieparken in Europa. Wilt u het liefst 15 jaar lange vaste huurinkomsten van 4,5 procent op de aankoopprijs? Of wilt u een variabel inkomen gebaseerd op een percentage van de totale huuropbrengst? De keuze ligt bij u! Ten slotte is het investeren van geld in hun vastgoed ook erg gemakkelijk. U koopt een huisje naar keuze, zij regelen de verhuur, het contact met huurders en het onderhoud. Het enige wat u nog hoeft te doen is aangeven wanneer u zelf in uw huisje wilt vertoeven.

Ga voor uw droomhuisje

Heeft u altijd al gedroomd van een leuk vakantiehuisje? Grijp dan nu uw kans! Bekijk het huidige aanbod aan huisjes in uw favoriete vakantiepark. Wilt u een volledig nieuw huisje laten bouwen? Contacteer de specialisten van Center Parcs Vastgoed dan en zij bekijken alle mogelijkheden tijdens een gesprek! Ook voor andere vragen bent u altijd meer dan welkom om contact op te nemen. Dankzij hun ruime ervaring bent u altijd zeker van service op maat.