Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Een container huren voor je verbouwing

Je gaat thuis verbouwen. Voordat je dat kan doen is er wel een grote opruiming nodig. Alle onnodige grond moet weg en ook stukken waar je hele nieuwe grond gaat aanleggen moeten weg. Je kan dit in de container gooien, maar de container zit op een bepaald moment ook helemaal vol. Helaas voor jou wordt de container niet heel vaak opgehaald. Niet ideaal, want nu past er geen ander afval meer bij. Je kan er dan voor kiezen om je afval wat je hebt van de opruiming zelf weg te brengen naar de milieustraat. Je moet dan hiervoor wel genoeg plek hebben in je auto. Heb je dat niet of heb je geen zin om zelf naar de milieustraat te rijden? Dan kun je er ook voor kiezen om een grondafval container te huren.

 

Grondafval container huren

De grondafval container huren is gemakkelijk. De container wordt voor je huis afgezet. Samen met jou wordt er bepaald waar de container precies moet komen te staan. Vervolgens mag de container na plaatsing tot vier weken blijven staan. De container wordt na een week weer opgehaald, hiervoor hoef je niet per se thuis te zijn maar dit heeft wel de voorkeur. Je kan er voor kiezen om een nieuwe container te laten komen, maar je kan er ook voor kiezen om het hierbij te laten. Dit ligt eraan hoeveel je nog moet opruimen. Je kan er ook voor kiezen om een hele andere container te laten bezorgen, je hebt meer containers te huur dan de grondafval container. Als je gaat verbouwen en je wil meer verbouwen dan alleen de grond dan kies je misschien wel voor deze optie.

 

Formaten

De grondafval container komt in twee maten. Je kan kiezen voor de 3 m3 container of de 6 m3 container. De eerste kost €305 euro en de laatste €407 euro. Let erop dat dit exclusief de btw is. Hou er ook rekening mee dat deze container niet binnen 24 uur te leveren is. Dit heeft te maken met het aanvragen van een afvalstroomnummer.

https://afvalcontainerskorevaar.nl/product-categorie/grond-containers/