Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Als je de helft van je spullen vergeten bent

Je zoetsappige droom waarin je eindelijk gekust wordt door de buurman, wordt bruut onderbroken door het schelle geluid van je wekker. Het liefst verstop je je hoofd onder je kussen, maar je besluit toch maar snel op te staan. Terwijl je onder de douche staat, hoor je het geruzie van je twee huisgenootjes. Tot overmaat van ramp besluit de grote, onverzorgde taxichauffeur met grote zwarte snor ook nog 30 minuten later te komen. De geur van de leder, munt en tabak zorgt ervoor dat je moet kokhalzen, maar je weet je in te houden. Uren later, wanneer je eindelijk op je plek zit in het vliegtuig, raak je in paniek. Je bent allerlei belangrijke spullen vergeten. Het is een scenario waar je vast weleens in terecht bent gekomen.

Spullen die vaak vergeten worden

Waar telefoons en laptops niet vaak worden vergeten op reis, is dit een ander verhaal als het gaat om opladers. Zo vergeet men regelmatig de Samsung lader van hun telefoon of hun Macbook oplader bijvoorbeeld. Dit is niet heel prettig, aangezien je er niet op zou mogen vertrouwen dat je een solide lader kunt kopen op je bestemming. Veel opladers gaan stuk op reis en het is dan ook belangrijk dat je je opladers goed inpakt en absoluut niet vergeet. Wat moet je immers met een of andere goedkope oplader als je ook je Macbook oplader mee kunt nemen? Zonnebrillen behoren ook tot de spulletjes die regelmatig worden vergeten. Je zou je zonnebril het beste op een vaste plek in je rugtas kunnen bewaren bijvoorbeeld. Je zou je zonnebril ook kunnen opbergen bij je lenzen en bril (als je deze draagt natuurlijk). Hetzelfde verhaal geldt voor je tandenborstel. Het klinkt zo vanzelfsprekend om die mee te nemen, maar mondverzorgingsproducten worden vaak vergeten. Vaak is men voornemens om spelletjes mee te nemen, om de tijd te doden op vakantie. Echter worden spellen vaak ook vergeten. Pak op voorhand alles in aan de hand van een lijstje en vink alles af. Controleer de avond voor je reis nog even extra of je alles ingepakt hebt.

Douanemensen die je raar aankijken

Vergeet natuurlijk niet vloeistoffen uit je handbagage te halen en weg te gooien. Je kunt het beste kleinere verpakkingen kopen op voorhand en vloeistoffen hierin bewaren. Zo kun je veilig op reis en hoef je geen vervelende gesprekken te voeren met de douane.

https://www.kabelmaatje.nl/macbook-opladers/