Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Airpods en airpods pro

De airpods en de airpods pro

Muziek luisteren was tegenwoordig nog nooit zo goed op Apple producten als met de airpods en airpods pro. Deze draadloze oortjes van Apple zijn geschikt om mee te bellen, hebben een kwalitatief goed geluid om muziek mee te luisteren én je kunt er mee in contact komen met het spraaksysteem Siri. Zoals de naam al aangeeft, zijn de airpods en de airpods pro niet hetzelfde. De pro versie beschikt over meer functies dan de standaard versie en je kunt er langer gebruik van maken. Dit maakt de pro versie natuurlijk wel een stuk duurder dan de normale airpods. Daarnaast zitten de airpods pro volledig in je oor, de zogenaamde in-ear oortjes. De gewone airpods zitten er niet helemaal in, maar beschikken over een siliconen uiteinde. Hierdoor vormen ze zich alsnog goed in je oor. Zowel de airpod als de airpod pro beschikken over een gaasje aan de buitenkant. Hierdoor kan lucht langs stromen, waardoor de druk in het oor gelijk is aan de druk buiten jouw oor. Dit is om eventuele hoorschade te voorkomen.

Ook beschikt de airpod pro over zogenaamde noise-cancellation, waardoor extern geluid weggefilterd wordt. De normale airpods hebben deze functie niet. De gebruiksduur van de airpods is 3 uur lang en van de pro versie 5 uur lang. In alles is dus te zien dat de pro versie een luxere variant is. Je kunt de airpods pro zelfs gebruiken in de regen, daar deze over water- en zweetbestendig materiaal beschikt.

Koop een airpod pro hoesje online

Met de nieuwe airpods pro ben je verzekerd van hoge kwaliteit. Daarom is het belangrijk om deze zo goed mogelijk te beschermen tegen schade. Met een airpod pro hoesje ben je verzekerd van optimale bescherming. Deze beschermdozen zijn van een hard materiaal gemaakt met een zachte buitenkant. Daardoor is het uitermate geschikt tegen valschade, maar ook tegen vuil en krassen.

AirPods Pro Hoesjes