Rolleiclub
Image default
Bedrijven

5 dingen waar je je niet voor hoeft te schamen

Niemand zou zich moeten schamen voor wie hij is en daar willen we je graag even aan herinneren! Wellicht klinken sommige dingen al bekend in je oren, maar we noemen ze toch nog even. Gewoon, zodat je het écht niet vergeet.

Je gewicht

Kunnen we deze eigenlijk overslaan, alsjeblieft? De discussie over de getallen op de weegschaal neemt tegenwoordig al een wending. Dus voor de laatste keer, het mag niks uitmaken of je iets aan de zware kant bent of juist te licht. Wanneer je je lekker in je vel voelt, hoef je niks aan je kilo’s te veranderen.

Je lengte

Wanneer je onzeker bent over je lengte, moet je daar meteen mee stoppen. Je hebt je lengte nu eenmaal niet voor het uitkiezen en je kunt er niks aan veranderen. Focus je op de voordelen: wanneer je klein bent kun je eenvoudig bij de lage planken in de winkel. Ben je lang, dan kun je bij de hoogste.

Niet van feesten houden

Dit is ook geen discussiepunt. Sommige mensen houden ervan om de bloemetjes buiten te zetten met een vape pen, terwijl anderen juist thuis willen zijn met een boek of leuke film. Sommige mensen noemen dit misschien saai, maar voor jou is dat het ultieme verwenmomentje.

Je burgerlijke staat

Ja we formuleren het even in de breedste zin omdat niemand erop aangekeken mag worden wanneer diegene vrijgezel is, net gescheiden is, een elftal aan kinderen heeft of juist geen kinderen wil. Het is jouw leven, dus jij bepaalt en de ware kun je, in tegenstelling tot een vape pen, niet binnen een seconde tevoorschijn toveren.

Psychologische problemen

Om je gerust te stellen: iedereen heeft te kampen met moeilijke momenten en zit af en toe niet lekker in zijn vel. Het is juist een goede stap wanneer je dit bespreekt met je omgeving en aangeeft dat je hulp wilt inschakelen van een psycholoog. Wanneer je pijn hebt aan je knie, ga je ook gewoon naar een arts.

 

https://www.vaposhop.nl/vaporizers/pen-vaporizers/