Rolleiclub
Image default
Bedrijven

3 tips voor een inbraak te voorkomen in Rotterdam

Rotterrdam is een grote stad waar veel gelegenheden en winkels te vinden zijn. In deze stad zijn dan ook enorm veel inwoners te vinden. Dit kan zijn voor redenen als woonwerk verkeer, maar kan ook komen door persoonlijke voorkeur. Hoe dan ook zal je in Rotterdam altijd wat te doen hebben en niet bang hoeven te zijn om je te vervelen. Toch moet je voor een ding uitkijken en dat is inbraken. Hieronder geven we je 3 tips om dit tegen te gaan.

Tip 1: Draai altijd de deur op slot

Het klinkt logisch toch? Je bent van huis dus dan draai je het slot erop en maak je eventueel gebruik van een nachtslot. Toch doen heel veel mensen dit niet en kan er dus heel makkelijk worden ingebroken. In veel gevallen geeft dit ook nauwelijks schade en is het daardoor moeilijker te bewijzen dat er is ingebroken in je huis. Dit kan zorgen voor veel problemen bij je verzekering!

Tip 2: Houdt waardevolle spullen voor jezelf

Heb je iets heel waardevols in huis en wil je niet dat dit gestolen wordt? Deel dit dan niet met social media en houdt dit voor jezelf. Let er ook op dat deze waardevolle spullen niet in het directe vizier vanuit de straat zijn te zien. Dit zal er ook voor zorgen dat de kans op inbraken enorm afneemt.

Tip 3: Ga je langere tijd weg? Zorg dan dat het lijkt of iemand thuis is

Als je op vakantie gaat voor een langere tijd dan is het aan te raden om verlichting aan te laten en daardoor het laten lijken dat er iemand thuis is. Dit gaat de kans op inbraken enorm verminderen en ervoor zorgen dat je huis veiliger aanvoelt. Je kunt er ook voor kiezen om een vriend of familielid op het huis te laten passen.

In Rotterdam een slotenmaker inhuren

Om je sloten te verstevigen of om een nieuw slot te zetten, is het aan te raden om een slotenmaker te gebruiken. In eerste opzicht zijn ze niet goedkoop, maar ze zullen er uiteindelijk wel voor zorgen dat je veel kosten bespaart. Een slotenmaker kost doorgaans 100-200 euro en de tarieven verschillen heel erg van elkaar. Slotenmaker SOS Rotterdam is een vand e betere en goedkopere slotenmakers in de omgeving. Heb je problemen met een slot? Neem dan contact op met deze partij zodat je weet dat je niet te veel hoeft te betalen.

 

https://slotenmaker-sos.nl/slotenmaker-rotterdam/