Rolleiclub
Image default
Aanbiedingen

Zo blijft uw huid fris en fruitig

Zo blijft uw huid fris en fruitig

Naarmate we ouder worden, verandert onze huid. We kunnen fijne lijntjes en rimpels krijgen, ouderdomsvlekken en een droge huid. Maar er zijn dingen die we kunnen doen om ervoor te zorgen dat onze huid er op zijn best blijft uitzien. In deze blog geven wij u een aantal tips over hoe u uw huid zo lang mogelijk mooi blijft houden.

 

1. Gebruik zonnebrandcrème. Dit is een van de belangrijkste dingen die u kunt doen om vroegtijdige veroudering te voorkomen. Kies een zonnebrandcrème met een SPF van 30 of hoger, en breng deze elke dag aan, ook op bewolkte dagen.

 

2. Hydrateer regelmatig. Een droge huid is vatbaarder voor rimpels en andere tekenen van veroudering. Gebruik een vochtinbrengende crème die bij uw huidtype past en breng die dagelijks aan.

 

3. Exfolieer wekelijks. Dit helpt om dode huid te verwijderen  cellen en onthullen een nieuwe, frisse huid.

 

4. Eet een gezond dieet. Een dieet dat rijk is aan fruit, groenten en gezonde vetten kan helpen om je huid er op zijn best uit te laten zien.

 

5. Zorg voor voldoende slaap. Slaap is belangrijk voor de algemene gezondheid, ook voor de gezondheid van je huid. Streef naar zeven tot acht uur slaap per nacht.

 

6. Beperk het gebruik van alcohol. Alcohol kan de huid uitdrogen en rimpels in de hand werken. Als u alcohol drinkt, doe dit dan met mate.

 

7. Rook niet. Roken versnelt het verouderingsproces en beschadigt de huid. Als je rookt, is stoppen met roken een van de beste dingen die je kunt doen voor je huid en je gezondheid in het algemeen.

 

Deze tips volgen kan u helpen uw huid er op zijn best uit te laten zien naarmate u ouder wordt.  Bent u geïnteresseerd in huidverbeterende behandelingen? Dan kunnen wij Marco van Coevorden aanraden.

 

https://marcovancoevorden.nl/