Rolleiclub
Image default
Woningen

Een keukenontwerp voor een gepersonaliseerde keuken van IKEA ontvangen

Ben je van plan om een keukenontwerp voor een IKEA keuken te laten maken? Dan is het zeker handig even bij Ostoya Furniture. Dit bedrijf helpt je om een standaardkeuken van IKEA om te toveren tot een prachtig ontwerp passend bij jouw interieur. Door hun ontwerpservice in te schakelen zullen ze voor jou een hoogwaardig ontwerp maken, waar jouw smaak helemaal naar voren komt. Door de keuken van IKEA te gebruiken, koop je een goedkope keuken voor een leuke prijs. Alleen deze hebben vaak een standaardkleur. Het veranderen van de fronten op deze IKEA keuken kan al een heel verschil maken.

Een ontwerp speciaal voor de IKEA keuken

Heel veel mensen kiezen graag voor een keuken van IKEA. Waarom? Nou simpel: deze keukens zijn goedkoop, praktisch om in te delen en zijn ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. Er is alleen een nadeel het keukenontwerp van de IKEA keukens zijn standaard. Er zit geen kleur in en is maar weinig mogelijk als het gaat om de look van deze keuken. Bij de specialisten van dit bedrijf zorgen ze er voor dat je keuken van IKEA dit wel heeft, door bijvoorbeeld fronten, een ander werkblad en of handgrepen toe te voegen. Alles is mogelijk binnen jouw stijl en interieur. Schakel dan snel hun hulp in.

Profiteer van alle diensten

Als je een keukenontwerp laat maken voor jouw IKEA keuken door deze specialisten, kun je gebruik maken van verschillende diensten. Ze zorgen er namelijk voor dat jij van alles ontvangt om je ontwerp verder uit te werken. Zo krijg je een 3D-visulatiem, een plattegrond en een matriaal overzicht. Vooral dat laatste is heel makkelijk. Je hoeft dan alleen maar bij de dichtstbijzijnde IKEA binnen te lopen om je keuken te bestellen. Heb je al een keuken van IKEA? Dan kun je ook alleen de fronten van je IKEA keuken vervangen.