Rolleiclub
Image default
Aanbiedingen

Wat je nodig hebt bij het werken op hoogte

Til jouw klussen naar een hoger niveau

Als vakman werk je niet alleen op de grond, maar ook op hoogte. Om veilig jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je beschikt over het juiste materiaal. Gebruik bijvoorbeeld een hoogwerker voor het ramen wassen van hoge gebouwen of het snoeien van hoge bomen. 

Je kunt bijvoorbeeld een hoogwerker huren, zodat je geen gedoe hebt met de opslag hiervan. Dit scheelt ook in het onderhoud, zeker als je de hoogwerker niet vaak gebruikt. Dan is het zelf aanschaffen hiervan niet rendabel. 

De ramen weer laten glanzen op hoge hoogtes 

Ben jij glazenwasser, dan heb je soms een hoogwerker nodig voor de hogere gebouwen. Je staat stabiel en veilig op de hoogwerker en hoeft je dus geen zorgen te maken over jouw veiligheid tijdens het werken. Je staat in een bak waaraan jij jezelf vast kunt maken. Hierdoor kan je ook vrij bewegen zonder bang te zijn dat je van de hoogwerker af zult vallen. 

Zelfs de allerhoogste bomen staan er weer mooi bij

Ben jij hovenier en moeten er zo nu en dan bomen gesnoeid worden die niet bereikbaar zijn met een ladder? Dan helpt een hoogwerker jou hierbij. Je kunt zelfs in de nok van de boom alle takken afsnijden. Veel hoogwerkers zijn flexibel en eenvoudig te bedienen, waardoor jij makkelijk en snel bij alle takken kunt. Zo is de klus snel geklaard en kan jij weer door.

Elektriciteitsmasten repareren met een hoogwerker

Als elektricien werk je niet altijd op hoogte, maar wanneer er bijvoorbeeld een elektriciteitsmast gerepareerd moet worden wel. Omdat je bij dit beroep niet vaak gebruik zult maken van een hoogwerker kan het handig zijn om een hoogwerker te huren in plaats van zelf aan te schaffen. Dit scheelt een grote investering, maar zorgt er wel voor dat je veilig kunt werken. Huur dus een hoogwerker en bespaar op onderhoud, opslag en aanschafkosten.

 

https://www.123machineverhuur.nl/