Rolleiclub
Image default
Toerisme

Overnachten in de Ardennen

Wil je bijzonder en orgineel overnachten in de Ardennen? In deze blog geven wij jou 3 verschillende opties voor een onvergetelijk verblijf!

Boomhut

 

Je zult de Ardennen vast en zeker bezoeken vanwege de groene oase en de rust. Wat is er dan leuker om ook echt middenin de natuur te overnachten. Er zijn in de Ardennen namelijk meerdere boomhutten te vinden waar jij in kan verblijven! Van de meest luxueuze tot de meest casual boomhut die je je kan voorstellen, de Ardennen heeft het beide! De meeste boomhutten bieden genoeg privacy, rust en natuur. Het ligt natuurlijk aan het soort boomhut die je kiest maar de meeste zijn uitgerust met een slaapkamer, keuken en badkamer met soms zelfs een bad of jacuzzi. Hoe leuk om wakker te worden middenin het bos!

Luxe vakantiehuis Ardennen

Ben je op zoek naar meer luxe tijdens je verblijf in de natuur? Kies dan voor een luxe vakantiehuis in de Ardennen! Een vakantiehuis geeft je de mogelijkheid om de Ardennen te ontdekken met een rustig en ontspannen gevoel. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor wanneer je met je familie of vrienden op vakantie gaat of als jij en je partner toe zijn aan een romantisch weekendje weg. Je kunt kiezen uit meerdere soorten vakantiehuizen. De meeste zijn van alle gemakken voorzien maar er zijn ook andere luxueuzere opties zoals een huis met sauna en jacuzzi.

Kasteel

Misschien wel de droom van elke vrouw, het slapen in een kasteeltoren. Een verblijf met historische aspecten in combinatie met een groene en rustige omgeving. De meeste kastelen zijn gerenoveerd en hip opnieuw ingericht maar bieden dus wel nog steeds charme.  

https://indardennen.be/luxe-vakantiehuis-ardennen