Rolleiclub
Image default
Verbouwen

Levensloopbestendige woning in klassieke en moderne stijl

Wanneer uw notariswoning afgerond is, kunt u nog lang genieten. U zult zich namelijk bewust zijn van de ervaring die wij met onze producten hebben opgebouwd en daardoor ook meer genot uithalen. Als klant heeft u veel vrijheid om te kiezen waarmee u een prefab notariswoning aanpast wordt naar de indeling die bij u past. Wij leveren altijd een eindproduct dat passend is voor de gebruiker en in overeenstemming is met alle bouwkundige regels en wetten.

Aan onze levensloop bestendige woning is een veel techniek en innovatie vooraf gegaan

Aan onze Levensloopbestendige woning is een flink stuk techniek en innovatie vooraf gegaan. De architecten van onze levensloopbestendige woning zijn, naast het feit dat ze de gewone woning in stijl willen maken, ook verantwoordelijk voor de technische aspecten. Het resultaat is een moderne klassieke levensloopbestendige woning die zowel praktisch als functioneel zal zijn.

De technische laag van een Prefab woning bestaat uit 3 lagen: de bouwplaten, het frame en de bekleding laag. Deze levensloopbestendige woningen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. U kunt kiezen uit een strakke en moderne look of juist uw woning in een meer klassieke stijl. Hierdoor weet u zeker dat uw levensloopbestendige woning past bij de omgeving waarin deze gebouwd wordt.

Niet alleen de buitenkant van uw levensloopbestendige woning kan volledig op maat aangepast worden, ook de indeling binnen in de woning kunt u hiernaar laten ontwerpen. Zo heeft iedere woonruimte haar eigen functie en creëert u zo altijd een praktisch geheel.

Jarenlang genot van uw prefab woning

Het prefabricageproces wordt onder de beste omstandigheden in de fabriek uitgevoerd. Dit betekent dat de materialen in topcondities worden geassembleerd, wat resulteert in een kortere bouwtijd. Het resultaat is een nog kwalitatief beter en efficiënter bouwproces dan wanneer u het zelf zou moeten bouwen.

De kwaliteit van onze prefab woningen wordt door ons gegarandeerd en wij kunnen u hiervoor alle benodigde documentatie verstrekken evenals alle andere diensten met betrekking tot uw woningproject.  Het is belangrijk om te weten dat de prefab notariswoning een volledig efficiënte bouwtechniek is. Deze woningen worden gemaakt op basis van een ontwerp dat is vastgelegd in volledige overeenstemming met onze klanten. Allen zo zorgen wij voor het beste resultaat.

https://houseoflo.nl/