Rolleiclub
Image default
Particuliere dienstverlening

Heeft u een nieuwe aircopomp voor uw Opel nodig? Dan rekent u op deze specialist!

Houdt uw airco er midden in de zomer ineens mee op en blaast hij alleen nog warme lucht? Dan is de kans heel groot dat de aircopomp aan vervanging toe is. Bij Hans de Haas Auto-onderdelen in Oirschot vindt u een nieuwe aircopomp voor uw Opel of een ander automerk. Naast gloednieuwe exemplaren kunt u er ook terecht voor gereviseerde onderdelen, of voor een reparatie van de aircopomp van uw vertrouwde Opel. De vakmensen van dit bedrijf hebben de kennis en kunde in huis om aircopompen en andere onderdelen zorgvuldig te reviseren of, wanneer mogelijk, te repareren in hun eigen werkplaats. Met de hulp van dit bedrijf geniet u tijdens het rijden snel weer van de nodige verkoeling. Dat is wel zo fijn als de mussen buiten van het dak vallen!

Bij dit bedrijf vindt u onderdelen voor haast alle automerken

Is de airco van uw Fiat Punto nog helemaal in orde, maar is de stuurkolom wel echt aan vervanging toe? Ook in dat geval rekent u met een gerust hart op dit ervaren bedrijf. Zij voorzien u graag van een nieuwe stuurkolom voor uw Fiat Punto of ander automerk, zodat u weer veilig de weg op kunt gaan. Wanneer mogelijk, repareren zij uw kapotte stuurkolom graag voor u. Als reparatie echt niet meer mogelijk is, heeft u de keuze uit een nieuwe of een gereviseerde stuurkolom. De medewerkers van dit bedrijf helpen u graag, zodat u de juiste onderdelen voor uw auto koopt.

Stel uw vragen aan een van de medewerkers van dit bedrijf

Wanneer u een aircopomp voor uw Opel of een stuurkolom voor uw Fiat Punto wilt kopen, neemt u gerust contact op met de specialisten van Hans de Haas Auto-onderdelen. Zij staan graag voor u klaar, zodat uw auto snel weer perfect en bovendien helemaal veilig werkt. U bereikt dit bedrijf snel en eenvoudig via hun website. Daar vindt u tevens meer informatie over hun dienstverlening.