Rolleiclub
Image default
Bloemen

Een bloemist met bloemen voor elk seizoen in Amsterdam

Houd je van bloemen en wil je graag je huis in Amsterdam opvrolijken met een mooi boeket? Bij URBANBLOOM bieden ze duurzame bloemen aan van topkwaliteit. Hun boeketten bestaan alleen uit bloemen, en niet uit volumevullingen. Daarom zijn ze uitgeroepen tot één van de beste adressen in Amsterdam waar je bloemen kunt kopen door het Parool. Wil je de topkwaliteit van hun bloemen zelf ervaren? Bekijk dan het gehele assortiment en bestel de bloemen gemakkelijk online. Uiteraard kun je ook langskomen bij hun winkel in Amsterdam-Oost om de bloemen te kopen.

Kies voor gemak door een vaas met bloemen te bestellen

Heb je geen groene vingers maar wil je wel graag een mooi boeket in huis hebben? Kies er dan voor om een vaas met bloemen te bestellen. URBANBLOOM in Amsterdam zet dan automatisch de bloemen al voor je in de vaas. Zo hoef je de bloemen zelf niet meer schuin af te snijden en verzorgingstips op te volgen, want dat hebben zij al allemaal gedaan. Makkelijker kan bijna niet, toch? Bestel je een plant? Dan kun je hier een pot bij bestellen en aangeven of je de plant in de pot geleverd wilt krijgen. Het formaat van de pot moet dan wel overeenkomen met het formaat van de plant, dus let hier goed op. Ook kun je daar een abonnement op bloemen afsluiten, zodat je altijd bloemen geleverd krijgt wanneer je wilt. Deze bloemist ontzorgt je volledig, zodat jij meteen kunt genieten van je nieuwe bloemen of planten.

Ontdek het aanbod aan bloemen en kies je favoriete boeket uit

Ben je geïnteresseerd in de bloemen van deze bloemist in Amsterdam? Of je nu een samengesteld boeket wilt aanschaffen of zelf een boeket wilt samenstellen; het kan allemaal bij deze bloemenspecialist. Zo ben je altijd verzekerd van bloemen die volledig aan je wensen voldoen en die bij je interieur passen. Wil je je huiskamer opleuken door een mooi boeket neer te zetten? Bestel dan snel je favoriete bloemen online of koop ze in de fysieke winkel in Amsterdam-Oost.