Rolleiclub
Image default
Entertainment

De ideale trouwlocatie op de veluwe

De perfecte trouwlocatie op de boerderij: een geslaagde bruiloft!

 

Ben jij ook nog op zoek naar een mooie locatie voor je bruiloft? Dan is een trouwlocatie boerderij misschien wel een goed idee! Trouwen op de boerderij heeft namelijk niet alleen een charmante en intieme sfeer, maar het geeft je ook enorm veel vrijheid om deze bijzondere dag helemaal naar wens in te vullen.

 

Waarom de trouwlocatie ideaal is 

Een trouwfeest op een boerderij is perfect als je graag in de natuur bent. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om de trouwceremonie of receptie in de buitenlucht te houden.

Een boerderij als trouwlocatie geeft je daarnaast enorm veel ruimte, ook in de hoogte. Qua aankleding kun je dus bijvoorbeeld allerlei lampjes, bloemstukken of draperingen hangen om het trouwfeest extra sfeervol te maken. De trouwlocatie is zelfs zo ruim dat het ook mogelijk is om alle gasten een overnachting op de boerderij aan te bieden! Dit is zeker aan te raden als er bijvoorbeeld gasten zijn die ver moeten reizen om naar de trouwlocatie te komen, maar het is sowieso fijn als men na een avondje dansen direct hun bed in kan duiken.

Tenslotte is een boerderij als trouwlocatie ook een goed idee omdat je dan de mogelijkheid hebt om je eigen catering uit te zoeken. Je kunt dus zelf bepalen wat er zoal geserveerd wordt. Op deze manier kun je ook rekening houden met allergieën en speciale diëten.