Rolleiclub
Image default
Aanbiedingen

Beste films Disney Plus

Beste films Disney Plus

Disney plus is de thuisbasis van enkele van de beste films aller tijden. Van klassieke films tot moderne blockbusters, er is voor elk wat wils op Disney plus. Hier zijn slechts enkele van de beste films die je kunt bekijken op Disney plus.

The Lion King

Een van de meest populaire en geliefde Disney-films aller tijden, The Lion King vertelt het verhaal van de jonge Simba die volwassen wordt en de verantwoordelijkheden van het koningschap onder ogen moet zien. Met een sterrencast, waaronder James Earl Jones, Donald Glover en Chiwetel Ejiofor, is The Lion King een must-see voor elke fan van Disney-films.

Belle en het Beest

Een van de meest populaire Disney-films van de afgelopen jaren, Belle en het Beest, is een live-action hervertelling van de klassieke animatiefilm. Met Emma Watson als Belle en Dan Stevens als het beest, is Beauty and the Beast een prachtige en hartverwarmende film die elke fan van het origineel zal bevallen.

De kleine zeemeermin

Een andere klassieke Disney-film, De kleine zeemeermin, vertelt het verhaal van Ariel, een jonge zeemeermin die ernaar verlangt mens te zijn. Als ze een deal sluit met de kwaadaardige zeeheks Ursula, komt ze erachter dat het leven op het land niet zo perfect is als ze dacht dat het zou zijn. Met iconische nummers als ‘Under the Sea’ en ‘Kiss the Girl’ is The Little Mermaid een tijdloze Disney-klassieker.

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

De eerste Pirates of the Caribbean-film is een echte klassieker. Met Johnny Depp als de excentrieke Captain Jack Sparrow in de hoofdrol, zit The Curse of the Black Pearl vol oneliners, actie en avontuur. Depp’s optreden is echt uniek, en de film als geheel is een absoluut genot om naar te kijken. Als je op zoek bent naar een leuke en spannende film om te kijken op Disney plus, zoek dan niet verder dan Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl.

Spiderman Homecoming Homecoming

 

De eerste Spiderman-film in het Marvel Cinematic Universe, volgt Peter Parker terwijl hij probeert zijn leven als middelbare scholier in evenwicht te brengen met zijn verantwoordelijkheden als Spiderman. Met een sterrencast, waaronder Tom Holland, Michael Keaton en Marisa Tomei, is Spiderman Homecoming een leuke en actievolle film die elke fan van het superheldengenre zeker zal bevallen.

 

Dit zijn slechts enkele van de beste films die je op Disney plus kunt bekijken. Met zoveel geweldige titels om uit te kiezen, zul je zeker iets vinden dat je leuk vindt om naar te kijken.