Rolleiclub
Image default
Management

Best small scale business

 Meest Succesvolle Kleine Onderneming Ideeën:

1. Lesgeld/coachingslessen:

Wat was je favoriete vak op school? Ging je door wiskunde als een tovenaar of had je een speciale chemie met scheikunde? Zo ja, dan is een kamer, een paar stoelen, een bord, een stift en een stofdoek alles wat je nodig hebt om een vak te onderwijzen. Als je een vreemde taal kent, zoals Frans, Spaans of Duits, kun je gemakkelijk lessen in deze talen geven en een klein bedrijfje beginnen zonder grote investeringen. Er is altijd vraag naar lessen in vreemde talen bij studenten en professionals, dus je hoeft je als ondernemer geen zorgen te maken dat de pijplijn opdroogt. Het gaat niet alleen om een lage investering en een hoog rendement, maar ook om een zekere cash-instroom en voorspelbaarheid van de vraag. Voor dergelijke bedrijven kunt u ook beginnen met een zeer kleine zakelijke lening en er is geen gebrek aan mogelijkheden waar u een basislening kunt krijgen om dit type bedrijf te starten.

 

2. Evenement/trouwplanner:

Bruiloften raken nooit uit de mode. Of de economie nu bloeit of een recessie doormaakt, er is altijd een markt voor bruiloften. Daar komt nog bij dat bruiloften variëren van de “grote vette Indiase bruiloften” tot zeer besloten bijeenkomsten. Om de zaken in perspectief te plaatsen: de Indiase huwelijksmarkt werd geschat op ongeveer 50 miljard dollar (ongeveer ₹33.000 crores) in het jaar 2017 en groeit met een snelheid van 20 procent per jaar. Dit biedt een enorme kans voor weddingplanners die ervoor kunnen zorgen dat bruiloftsthema’s, planners, decorateurs en cateraars op hun plaats zijn en de hele huwelijksceremonie onberispelijk plannen en organiseren. Het vereist een initiële kapitaalinvestering voor personeel, logistiek, en regelingen waarvoor een overvloed aan kleine zakelijke lening opties beschikbaar zijn tot uw beschikking. Hoewel de initiële investering laag is, zijn de rendementen die kunnen worden gemaakt zodra het bedrijf schaalt, aanzienlijk.

 

3. Kooklessen:

Als de populariteit van shows zoals MasterChef een indicatie is, kunnen kooklessen een geweldige business zijn in India. Het vereist een zeer lage investering maar kan goede winsten opleveren. Het enige wat je nodig hebt is een keuken en uitrusting, de bijbehorende infrastructuur, de grondstoffen en de kookingrediënten. Iedereen die in het potentieel van deze business gelooft, moet een zeer lage initiële investering doen. Ze kunnen gebruik maken van kleine zakelijke leningen van een breed scala van financiële dienstverleners. Zodra de kookles is opgezet, kan de eigenaar verschillende batches in dezelfde faciliteit laten draaien. De investeringen in kapitaalgoederen zijn dus beperkt en een kleine investering in werkkapitaal zou volstaan om de onderneming naadloos te laten draaien.

 

4. Rijschool/taxidienst:

Als men goede rijvaardigheden heeft en een voertuig zoals een auto kan kopen, kunnen rijlessen worden gegeven aan mensen. Met hetzelfde voertuig kan de persoon 10-15 klanten in een maand les geven en een behoorlijk bedrag verdienen met een minimale investering. Het is misschien niet zo moeilijk om een lening voor een klein bedrijf te krijgen en een auto te kopen. Een deel van de inkomsten van de rijschool kan worden gebruikt voor de aflossing van de lening. Afhankelijk van de besparingen kan het wagenpark worden uitgebreid, kunnen meer rijinstructeurs worden ingehuurd en kan het bedrijf floreren. Een persoon kan ook gebruik maken van een kleine zakelijke lening om een nieuwe auto te kopen. Als hij over de vereiste rijvaardigheden beschikt, kan hij zich inschrijven bij een dienst voor het vervoer van passagiers, zoals Ola of Uber. Zodra hij dat doet, kan hij ritten aanbieden via de ride-hailing app en geld verdienen om zijn leningen af te betalen en te sparen voor verdere bedrijfsuitbreiding.

 

5. Food Catering Business:

Iedereen houdt van lekker eten. Een food catering bedrijf is nooit uit de vraag. Alle gelegenheden zoals verjaardagsfeestjes, bruiloften, jubilea, enz. hebben eten in de aanbieding en cateraars zijn in de vraag om ervoor te zorgen dat het eten geserveerd is heerlijk. Voor een cateringdienst is alles wat u nodig hebt een keuken en een paar werknemers om te koken, te serveren, te leveren en de logistiek te beheren. Heeft u altijd al een eigen droomrestaurantketen willen hebben? U kunt beginnen met een food catering bedrijf als het is een relatief lage investering en een hoog rendement business. U kunt gebruik maken van een lening voor de Capex investeringen en langzaam bouwen aan een groot bedrijf. Gezien ons land en de vieringen, rituelen, en evenementen die we hebben het hele jaar door, zal een catering service altijd in de vraag. Het is een van de beste kleine investering ideeën in India.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/