Rolleiclub
Image default
Aanbiedingen

STUDIOVHF gaat zijn 11e boekjaar in!

“Time flies when you’re having fun!” zeggen ze toch? De fotostudio van Vincent Hartman Fotografie in Zwolle gaat in zijn laatste reincarnatie alweer 11e boekjaar in. Wat begon in de begin jaren negentig als fotograaf voor met name particuliere opdrachtgevers, zoals bruidsreportages, is inmiddels onder de handelsnaam STUDIOVHF uitgegroeid tot veelzijdig fotografisch dienstverlener voor de zakelijke markt.

 

Bedrijfsfotografie Zwolle

 

De fotostudio van de fotograaf werkt voor een grote varieteit aan zakelijke opdrachtgevers. Dit zijn zowel grote internationale bedrijven op het gebied van technologie en industrie, gemeentes en andere overheidsinstanties, maar ook makelaarskantoren, reclame en communicatie bureau’s, uitgevers en ZZP-ers. Bedrijfsfotografie is een verzamelnaam voor vele fotografische disciplines met een zakelijk doel:

    • portretfotografie: foto’s van het team, profielfoto’s van het personeel, of foto’s van de mensen actief in het bedrijfsprocess. Een zakelijk portret voor bij een artikel in een management blad of een redactioneel portret in een andere omgeving;

 

    • foto’s van het bedrijfsproces, productie of logistiek;

 

    • foto’s van het interieur en exterieur van een pand;

 

    • foto’s van de producten van het bedrijf;

 

    • reclamefotografie, om de positionering, sfeer en gebruiksdoel van het product of dienst van het bedrijf te communiceren.

In de video hieronder ziet u wat voorbeelden voorbij komen:

 

 

Fotograaf Zwolle

 

De fotostudio is inmiddels van Zwolle verplaatst naar het Sallandse dorp Heino en biedt hier plaats voor productfotografie en kledingfotografie. ook wordt de studio gebruikt voor portretfotografie voor particuliere doeleinden. Ook verzorgt de fotograaf evenementenfotografie en interieurfotografie door heel Nedederland. De stad zwolle blijft echter een belangrijke basis voor de bedrijfsactiviteiten van STUDIOVHF. Zwolle is een groeiende stad en de regionale economie heeft ook de afgelopen jaren relatief goed gepresteerd. Bovendien is Zwolle eedn belangrijk gebied voor bedrijven in het westen en zuiden van het land om een fotograaf te zoeken voor noord-oost Nederland. 

 

Op naar het volgende boekjaar!

https://www.studiovhf.com/blog/2019/9/5/studiovhf-20