Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

Fotograaf in Veenendaal nodig?

Bent u op zoek naar een fotograaf in Veenendaal? Dan zit u bij Oh Belle aan het goede adres! Wij hebben namelijk fotografen voor iedere gelegenheid. Met fotografen bedoel ik eigenlijk mezelf, Corine. Ik ben fotograaf in Veenendaal, en kom graag naar u toe om een shoot te doen. Dat kan voor iedere soort gelegenheid, het maakt mij niet uit want het is goed om uitgedaagd te worden. Veel van mijn werk kan op mijn website bekeken worden, daar ziet u foto’s van bruiloften en baby’s. Veel mensen denken pas aan het laten maken van foto’s bij bijzondere momenten, maar eigenlijk is dat best zonde. Ik zal uitleggen waarom in de volgende sectie.

Corine, fotograaf in Veenendaal

Als fotograaf in Veenendaal ben ik bij een heleboel bijzondere gebeurtenissen in het leven van mensen geweest om die vast te leggen. Bij een heleboel bruiloften heb ik de bruidsjurk kunnen vastleggen, het stralende pasgetrouwde stel en de gezelligheid bij het feestje na de bruiloft. Daarnaast heb ik ook een heleboel pasgeboren baby’s mogen fotograferen. Nieuwe ouders zijn dol op mooie foto’s van hun nieuwe kind, en laten ze dan vaak inlijsten en in huis hangen. Maar al deze gelegenheden komen maar eens in de zoveel tijd voor. Men vergeet vaak dat het leven tussendoor ook al heel bijzonder kan zijn, met mooie momenten. Daarom bied ik ook mezelf als fotograaf aan bij een dag in het leven van. Hierbij loop ik een dag met mensen mee om ze vast te leggen in hun dagelijkse leven. Hierdoor krijgen veel van mijn klanten nieuwe een waardering voor het alledaagse, en dat vind ik heel mooi.

Benieuwd?

Bent u ook benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vooral contact op! Zeker wanneer het gaat om een shoot die ik niet adverteer op mijn website, dan is het een goed idee om met mij te bespreken wat u graag zou willen. Dan kan ik vervolgens inschatten wat de kosten ervoor zullen zijn, en ook ideeën opdoen over hoe ik de shoot wil gaan uitvoeren. We bellen dan later om een afspraak te maken!