Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Wij bieden zekerheid

Een goed vertaalbureau Duits vinden kan erg lastig zijn. Je wilt namelijk de volledige zekerheid hebben dat het vertalen juist gebeurt. Dat is een van de garanties die wij je mee kunnen geven. Bij ons werken alleen maar professionals die verschillende talen vloeiend spreken. Na de vertaling wordt de tekst ook nog door andere collega’s gecontroleerd. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat de vertaalde tekst die je van ons terugkrijgt ook honderd procent klopt. Wij begrijpen als geen ander dat er niks erger is dan een verkeerd vertaalde tekst op je pagina. Dat gaat namelijk enorm ten koste van de professionele uitstraling van je bedrijf.

Hulp bij het groeien van je bedrijf

Zoals net al kort benoemd werd zou het kunnen dat je je bedrijf wilt uitbreiden en het daarom nodig vindt om de teksten op je site in meerdere talen aan te bieden. Het vertalen naar het Duits lijkt een logische optie aangezien Duitsland ons buurland is. Naast dat we je bedrijf kunnen helpen, bieden wij nog meer opties aan. We kunnen namelijk ook hulp aanbieden bij het vertalen van juridische documenten. Ook hierbij is het van belang dat dit goed en zorgvuldig gebeurt omdat er anders grote fouten gemaakt kunnen worden. Je kan er gerust van zijn dat wij alle vaktermen in beide talen volledig onder de knie hebben. Jargon is dus geen enkel probleem.

Eindelijk weer contact mogelijk

Ons vertaalbureau Duits kan ook helpen bij wat simpele klussen, zoals een brief die je al heel lang wilt schrijven naar je Duitse opa. Wanneer je de taal niet spreekt kan het erg lastig zijn om te communiceren, terwijl het wel een familielid van je is. Daarom helpen wij je graag met het vertalen van je brief, zodat je je opa kan laten weten dat je aan hem denkt. Als hij terug heeft geschreven, vertalen we de brief ook voor je van het Duits naar het Nederlands als dat nodig is. Zo kan je toch in contact blijven met je naasten.