Welke VR bril moet ik kopen?

Ben jij al in het bezit van een VR bril? Deze nieuwe “toys” zijn erg gewild en je kunt ze op veel plekken kopen. Het heeft er alle schijn van dat de komende jaren VR brillen de standaard gaan worden. Niet alleen voor simpel entertainment, ook voor meer serieuzere onderwerpen worden VR brillen nu al ingezet.

Zo kun je bijvoorbeeld nu al je huis verkopen met behulp van een VR bril, met een zogeheten Virtueel Open Huis.

We zien dus dat VR echt de toekomst is. Maar welke VR bril past het beste bij jou en jouw budget? Een vraag die veel consumenten zich nu afvragen, gezien er ook erg veel aanbod is.

Ben je bereid veel geld uit te geven?

Dat is natuurlijk de eerste vraag die je zelf moet stellen. Wat be je bereid om uit te geven? Ben je bereid om een groot bedrag neer te leggen? Zo ja, dan kun je een absoluut topmodel kopen zoals bijvoorbeeld de Oculus Rift VR bril. Dit is een hele bekende bril waarmee je in zeer hoge kwaliteit virtual reality kunt ervaren. Andere goede optie is de HTC Vive.

Ben je bereid om minder geld uit te geven dan is er ook een heel groot aanbod van Vr brillen beschikbaar. Zo heb je bijvoorbeeld de hele goedkope Google Cardboard brillen, maar wij zijn zelf het meest fan van de Samsung Gear VR brillen. Deze zij in combinatie met je Samsung smartphone te gebruiken en echt hun geld waard. Nadeel is natuurlijk wel dat je dan een Samsung telefoon moet hebben.

Ben jij er al uit? Ga je voor een duren bril of toch voor een goedkoper model?