Rolleiclub
Image default
Woningen

Laat je voor het stofferen van je woning adviseren door deze expert uit Hilversum

Voor advies en hulp bij het stofferen van je woning reken je op Vivante Bekenkamp uit Hilversum. In het uitgebreide assortiment van deze winkel vind je een veelvoud aan mogelijkheden voor vloerbedekking, raamdecoratie en behang. Alleen al het kiezen van de vloerbedekking is voor veel mensen een hele uitdaging. Naast laminaat heb je bij deze expert de keuze uit PVC, linoleum en marmoleum, vinyl en natuurlijk tapijt. Voor uitgebreid advies over de voordelen van ieder type vloerbedekking en voor andere vragen met betrekking tot het stofferen van je woning, kun je terecht bij het team van deze gespecialiseerde winkel uit Hilversum.

Een ruim assortiment aan raamdecoratie van hoogwaardige kwaliteit

Raamdecoratie is een belangrijk deel van ieder interieur. De kleur van je gordijnen heeft een sterke invloed op de sfeer in een ruimte. Als je kiest voor gordijnen met een lichte kleur, creëer je een frisse en ruimtelijke look. Dat is vooral het geval wanneer de gordijnen lichtdoorlatend zijn. Donkere gordijnen in een zwaardere stof zorgen juist voor een meer gesloten, maar wel warmere sfeer. Bij Vivante Bekenkamp heb je de keuze uit rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen en natuurlijk traditionele gordijnen. Ook vind je prachtige shutters in het assortiment van deze winkel. Als je op zoek bent naar shutters voor in je badkamer, reken je eveneens op deze specialist. De houten shutters zijn zeer stijlvol en worden op maat gemaakt voor jouw badkamer. Het maakt dus niet uit welke vorm en afmetingen jouw raam heeft. Wil je meer weten over shutters voor je badkamer van deze winkel? Bezoek dan hun website.

Stel je vragen direct aan de medewerkers van deze gespecialiseerde winkel

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het stofferen van je woning in regio Hilversum? Of zoek je iets specifieks, zoals gordijnen die mooi bij je vloerbedekking en meubels passen? Dan heb je geluk, want de medewerkers van Vivante Bekenkamp staan voor je klaar. Zij adviseren je graag, zodat jouw nieuwe interieur straks een prachtig geheel vormt en precies die sfeer uitstraalt, waar jij zo van houdt. Wil je de mogelijkheden in het echt bewonderen? Plan dan je bezoek aan de showroom van deze specialist om uitgebreid inspiratie op te doen. Ook als je vragen hebt, neem je gerust contact op met deze winkel. Het team van Vivante Bekenkamp beantwoordt al je vragen met betrekking tot het stofferen van jouw woning in regio Hilversum met plezier.