Rolleiclub
Image default
Gezondheid

Hoe jij je niet verveelt in je vakantie

De vakantie is aangebroken en alhoewel je geniet van je vrije tijd, kom je er toch al snel achter dat je opeens niet precies weet wat je met deze zee van tijd gaat doen. Deuren staan voor je open en er is opeens heel veel mogelijk. Je kunt nu afspreken met je vriendinnen en je tijd op deze manier vol krijgen, maar en zijn ook nog genoeg andere mogelijkheden voor jou om je vakantie zo goed mogelijk te benutten. Of je nu wel of niet op vakantie gaat, zijn hier toch wat tips zodat jij je zeker niet hoeft te vervelen in de zomervakantie.

Bijbaantje

Dit is waarschijnlijk niet de meest interessante optie, maar wel echt een ontzettend waardevolle tip. Je hoeft natuurlijk niet je hele vakantie weg te gooien aan een bijbaantje. Probeer bijvoorbeeld 3 dagen in de week 8 uur te werken. Hiermee spaar je een leuke som geld, zodat je dit weer kunt sparen of uit kunt geven aan leuke uitjes. Al jij 3 of 4 dagen gaat werken in de week, heb je nog genoeg vrije tijd om je tijd anders in te halen. Zo verdien je een leuke som met geld, maar heb je toch nog de tijd om dingen te doen die je leuk vindt.

Workshops

Ga bijvoorbeeld met je vrienden eens een leuke workshop volgen en laat je informeren over de wereld van research chemicals. Dit kan een leuke en informatieve workshop zijn, waar jij en je vrienden de invloed en werking van verschillende chemicals leert kennen. Denk dan bijvoorbeeld aan het onderzoeken van poppers. Zo leer je niet alleen goed om te gaan met reseach chemicals, maar weetje ook nog eens wat de werking en het effect van deze chemicals op het lichaam zijn. 

Festival

In de zomervakantie zijn er genoeg festivalletjes waar jij en je vrienden eens een bezoekje aan kunnen brengen. Je kunt hier heerlijk genieten van je favoriete artiesten, terwijl je ook nog eens samen met je vrienden kunt genieten van het heerlijke weer en de (soms te dure) drankjes en voedsel. Je kost je misschien wat geld, maar je bent op het einde van de dag wel weer een ervaring rijker. 

https://www.poppers-bestellen.de/de/poppers/

Gerelateerde artikelen

Suikers nu wel of niet gezond?

Hoe beoefen je een gecontroleerde ademhaling

Yoga is meer dan mediteren