Rolleiclub
Image default
Kinderen

De 5 leukste baby kledingmerken van dit moment

Babykleertjes, wie is er niet gek op? Zodra je zo’n klein kledingstukje in je handen hebt, wil je het ’t liefst meteen kopen. Zelfs als je geen kinderen hebt, is het moeilijk te weerstaan. Maar waarbij je zo’n twintig jaar geleden nog niet veel keus had, schieten merken en collecties uit de grond. Zelfs de kleintjes kunnen tegenwoordig fashionable over straat. Ben jij nieuwsgierig naar de tofste merken van dit moment voor jou kleintje? Wij hebben de 5 leukste baby kledingmerken van dit moment op een rijtje gezet.

1.      House of Jamie

House of Jamie is een Amsterdams label dat kleding ontwerpt van hoge kwaliteit. Ze ontwerpen tijdloze collecties voor pasgeborenen tot 8 jaar. House of Jamie ontwerpt minimalistische kleding met een unieke finishing touch.

2.      Tumble ’n Dry

Tumble ’n Dry ontwerpt kleding voor zowel baby’s als kids. Het merk maakt kleurrijke en eigentijdse kinderkleding. Het is een echt Nederlands merk.

3.      Boho Choses

Hét hippe Spaanse babykleding merk van dit moment is Boho Choses. Het merk zorgt ervoor dat iedere collectie uniek is en een eigen verhaal vertelt aan de hand van geïllusteerde prints.

4.      Noppies

Noppies is een babymerk dat altijd wel iets moois te bieden heeft voor je kleintje én het is ook nog eens betaalbaar. Of je nu op zoek bent naar een comfortabel broekje of een hip jasje, Noppies heeft het allemaal.

5.      Ammehoela

Je raadt het waarschijnlijk al, maar dit is een Nederlands merk. Ammehoela ontwerpt comfortabele kleding met een speelse en eigenzinnige stijl. En het mooiste van alles is dat ze alleen werken met duurzame stoffen.

Ben je dus nog op zoek naar een leuk kraamcadeau? Kijk dan zeker eens rond bij deze merken. En als je liever echt iets unieks cadeau wilt geven, ga dan voor een geboorte cadeau met naam.

https://www.freubelshoponline.nl/