Rolleiclub
Image default
Woning en Tuin

Bezoek deze webshop met woonaccessoires en bestel je favoriete artikelen direct

Heb jij een gezellige hoek gecreëerd in je tuin en wil je de boel opleuken met kandelaars, kussens, windlichten en allerhande andere decoratieve artikelen? Bekijk dan de woonaccessoires van deze webshop en bestel je favoriete artikelen direct. Bij Quinn Wood vind je alles wat je nodig hebt om je woning aan de binnen- en aan de buitenkant van de leukste accessoires te voorzien. Maak bijvoorbeeld een keuze uit de vele kandelaren en kaarsen in het assortiment van dit bedrijf, en creëer een gezellig dienblad voor op je tuintafel. Je bestelt je favoriete kaarsen en andere woonaccessoires eenvoudig en snel via de webshop van dit bedrijf, of breng een bezoek aan de showroom in Schiedam om alle producten in het echt te bewonderen.

Met geurblokken van deze webshop geniet je dagelijks van de heerlijkste geuren

Bij Quinn Wood vind je tevens geurblokken – bijvoorbeeld het musk geurblok – die een heerlijke geur verspreiden in je huis. Leg de geurblokken eerst op een schaaltje om er optimaal van te genieten. De geur verspreidt zich voor ongeveer een jaar. Als je merkt dat er niet meer veel aroma vrijkomt, schraap je simpelweg de bovenste laag van het musk geurblok af om nieuwe geur vrij te laten komen. Het schraapsel kun je in een geurbrander leggen, of opzuigen met je stofzuiger. Zo zal er ook tijdens het stofzuigen een aangename geur verspreid worden door je huis. Het is ook een goed idee om een musk geurblok op een schaaltje in je kledingkast te leggen, of in je auto. De geurblokken van Quinn Wood zijn beschikbaar in een veelvoud aan heerlijke geuren.

Laat je bestelling bezorgen of haal je artikelen op

Bezoek de webshop van dit bedrijf en vind de woonaccessoires die perfect bij jouw woonwensen passen. Wil je de artikelen in het echt bekijken? Maak dan een afspraak om de showroom van Quinn Wood in Schiedam te bezoeken. Als je vragen hebt over deze webwinkel of over een specifiek artikel, neem je gerust contact met ze op. De medewerkers van Quinn Wood helpen je graag verder.